• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven

Uitstekend

Klanten geven SternRent een

9.1 / 10
Gebaseerd op 1245 recensies

Een auto huren met automaat

Stern levert standaard uw huurauto met een handgeschakelde transmissie. Ons wagenpark heeft echter ook diverse modellen met automatische transmissie. Wilt u liever een auto huren met automaat? Neem contact met ons op over de beschikbaarheid.

De voordelen van rijden met een automaat

Met name bestuurders die lange afstanden rijden, geven de voorkeur aan het huren van een auto met automaat. Het is ook een populaire keuze bij degene die een auto huren voor vakantie.

U kunt tevens een auto huren als u een rijbewijs B automaat heeft. De standaard legitimatieregels gelden hier ook maar wij kunnen u dan alleen een auto met automatische transmissie aanbieden.

Geef bij uw reservering aan of u een auto met automaat wilt huren

Of een specifiek automodel leverbaar is met automaat, is afhankelijk van de beschikbaarheid. U kunt snel en eenvoudig een online reservering plaatsen voor een model, met vermelding dat u een automatische transmissie wenst en eventueel andere opties en accessoires. Onze afdeling verhuur neemt dan spoedig contact met u op om de reservering te bevestigen of een alternatief aan te bieden.

Wilt u een auto huren met automaat? Bel voor een reservering naar 088-2926000 of reserveer direct online. Een auto met automaat huren is zo geregeld!

Prijs berekenen

De scherpste huurauto aanbiedingen!

vanaf € 70,-
actie

Voorjaarsvakantie voordeel

Op wintersport in de voorjaarsvakantie? Huur nu voordelig een auto of busje!

Voorjaarsvakantie specials »

vanaf € 15,-
actie

Aanhangwagen huren

Voordelig een aanhanger huren bij Stern!


Bekijk aanbod »

Extra voordelig
actie

Verhuiswagen huren

Verhuisauto’s van verschillende formaten te huur!


Bekijk aanbod »