Volvo V70 T4 Polar 190 pk

Vanaf  € 699,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,15

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

De Volvo V70 biedt stijl, comfort en een ongeëvenaarde flexibiliteit. Nu met private lease beschikbaar in de T4 Polar uitvoering voor een extra scherpe maandprijs. Onder meer voorzien van het Volvo On Call systeem, Sensus navigatie, parkeerverwarming en een high performance audiosysteem. Een Volvo V70 T4 Polar privé lease sluit je af bij SternLease!

Privé leasen bij Stern

De vanafprijzen voor onze Volvo V70 T4 Polar privé lease aanbieding zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Uw privé lease komt met de zeer complete service van Stern. De getoond maandprijs is inclusief houderschapsbelasting, rente en afschrijving, (allrisk) verzekering, reparatie, onderhoud en banden. De brandstofkosten zijn voor eigen rekening.

Interesse in het private leasen van de Volvo V70 T4 Polar? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SternLease of neem contact op met onze leaseadviseurs voor een adviserend gesprek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de ideale Volvo V70 T4 Polar privé lease.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW. Actietarief geldt voor levering voor 31 december 2016.

keurmerk-private-lease-hor.png