De Mercedes-Benz Citan 108 CDI Line Professional

Vanaf € 309,- p/m excl. BTW*

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Lease de Mercedes-Benz Citan nu extra voordelig

De Mercedes-Benz Citan is de compacte bestelauto van het Duitse merk. De bestelbus combineert een compact formaat met een verrassend grote laadruimte. Daardoor is de Citan zeer wendbaar en heeft hij een laag brandstofverbruik maar wel met het comfort en luxe dat u van Mercedes-Benz gewend bent. U kunt de Mercedes-Benz Citan zakelijk leasen voor het scherpste tarief in Nederland! Alleen bij Stern!

Mercedes-Benz Citan full operational lease

De getoonde leaseprijs voor de Mercedes-Benz Citan is een maandelijkse vaste prijs gebaseerd op een full operational lease met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar. Een full operational lease van Stern is inclusief rente en afschrijving, reparatie en onderhoud, nieuwe banden, verzekering (WA / Casco met ongevalleninzittenden verzekering), houderschapsbelasting en pechhulp. Alleen de brandstofkosten vallen buiten de operational lease.

Interesse in de scherpste Mercedes-Benz Citan lease van Nederland? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SternLease of neem contact op met een van onze leaseadviseurs. Een uitgebreide proefrit met de Mercedes-Benz Citan is ook mogelijk.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp