De SUV speciaal ontworpen voor de stad. Dat is de nieuwe Audi Q2, uitgerust met comfortabel interieur en een robuust exterieur dat prima wendbaar is, zelfs in de binnenstad. De Audi Q2 heeft een volledig eigen karakter gekregen. De afwerking van Audi wordt gecombineerd met de gemakken van een SUV, zoals een hoge instap, grote bagageruimte en goed overzicht voor alle inzittenden. De Audi Q2 kunt u nu bestellen bij onze Audi-dealers, met TFSI benzinemotor of TDI dieselmotor. Optioneel leverbaar met de Quattro vierwielaandrijving.

Meer informatie

De nieuwe Audi Q2 reserveren bij Stern

Via onze Audi dealers is de Audi Q2 snel leverbaar in alle uitvoeringen en met diverse accessoires. U kunt de Audi Q2 ook aanschaffen via een financiering of als lease bij Stern.

Onze Audi verkoopadviseurs gaan graag het gesprek met u aan. Tevens is onze actuele Audi voorraad online te bezichtigen. Vraag een offerte voor de nieuwe Audi Q2 aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag verder met uw ideale Audi Q2 uitvoering.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Audi Q2 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Audi Q2 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Audi lease

Voordelig een Audi Q2 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Audi Q2 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »