Bestel de Audi Q2

De SUV speciaal ontworpen voor de stad. Dat is de nieuwe Audi Q2, uitgerust met comfortabel interieur en een robuust exterieur dat prima wendbaar is, zelfs in de binnenstad. De Audi Q2 heeft een volledig eigen karakter gekregen. De afwerking van Audi wordt gecombineerd met de gemakken van een SUV, zoals een hoge instap, grote bagageruimte en goed overzicht voor alle inzittenden. De Audi Q2 kunt u nu bestellen bij onze Audi-dealers, met TFSI benzinemotor of TDI dieselmotor. Optioneel leverbaar met de Quattro vierwielaandrijving.

audi-q2-images

Audi Q2 Motoren

Uitrusting

De standaard uitrusting bevat o.a. het volgende:

  • MMI radio
  • 5,8 inch scherm in dashboard
  • Audi pre sense front
  • Progressive steering
  • 17-inch lichtmetalen velgen 

De nieuwe Audi Q2 reserveren bij Stern

Via onze Audi dealers is de Audi Q2 snel leverbaar in alle uitvoeringen en met diverse accessoires. U kunt de Audi Q2 ook aanschaffen via een financiering of als lease bij Stern.

Onze Audi verkoopadviseurs gaan graag het gesprek met u aan. Tevens is onze actuele Audi voorraad online te bezichtigen. Vraag een offerte voor de nieuwe Audi Q2 aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag verder met uw ideale Audi Q2 uitvoering.

Audi voorraad

Privé lease een Audi Q2

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Audi Q2 verzekeren

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Audi Q2

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel voor de Audi Q2

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud voor de Audi Q2

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor universeel onderhoud kunt u altijd terecht bij een servicepunt van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Meer weten

Lease een Audi Q2

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten