De opvolger van de V70 en ontworpen met het nieuwe SPA-platform van de XC90: de Volvo V90 is zomer 2016 leverbaar bij de Volvo-dealers van Stern. De Volvo V90 is gebouwd uit meer natuurlijk materialen en komt met intuïtieve technologie die de rijervaring aangenamer dan ooit maakt. Nieuwe motortechnieken zijn toegepast voor meer efficiënte diesel- en benzinemotoren. Ondertussen kenmerkt het nieuwe interieur zich door prachtige houten details in onder meer het dashboard en de middenconsole. U kunt de Volvo V90 nu bestellen bij onze dealers.


Standaard uitrusting

De nieuwe Volvo V90 rijden

Via onze Volvo dealers is de Volvo V90 nu leverbaar in alle uitvoeringen en met diverse accessoires. U kunt de Volvo V90 ook aanschaffen via een financiering of als lease bij Stern. Onze leaseadviseurs gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan over de voordelen van de Volvo V90 leasen.

De Volvo V90 is tevens leverbaar via Svala Auto. Bekijk onze actuele Volvo voorraad online meteen online. Vraag een offerte voor de nieuwe Volvo V90 aan of maak een afspraak voor een adviseren gesprek. Wij helpen u graag verder met uw ideale Volvo V90 uitvoering.

Volvo V90 voorraad