Volvo V90

De opvolger van de V70 en ontworpen met het nieuwe SPA-platform van de XC90: de Volvo V90 is zomer 2016 leverbaar bij de Volvo-dealers van Stern. De Volvo V90 is gebouwd uit meer natuurlijk materialen en komt met intuïtieve technologie die de rijervaring aangenamer dan ooit maakt. Nieuwe motortechnieken zijn toegepast voor meer efficiënte diesel- en benzinemotoren. Ondertussen kenmerkt het nieuwe interieur zich door prachtige houten details in onder meer het dashboard en de middenconsole. U kunt de Volvo V90 nu bestellen bij onze dealers.

Meer informatie

De nieuwe Volvo V90 rijden

Via onze Volvo dealers is de Volvo V90 nu leverbaar in alle uitvoeringen en met diverse accessoires. U kunt de Volvo V90 ook aanschaffen via een financiering of als lease bij Stern. Onze leaseadviseurs gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan over de voordelen van de Volvo V90 leasen.

De Volvo V90 is tevens leverbaar via Svala Auto. Bekijk onze actuele Volvo voorraad online meteen online. Vraag een offerte voor de nieuwe Volvo V90 aan of maak een afspraak voor een adviseren gesprek. Wij helpen u graag verder met uw ideale Volvo V90 uitvoering.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volvo V90 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volvo V90 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Volvo lease

Voordelig een Volvo V90 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volvo V90 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »