Grootse ideeën in een compacte uitvoering

Zoekt u naar een compacte auto met karakter? Kijk niet verder dan de Audi A1. Het is de fabrikant gelukt om het beste van Audi samen te stellen in een stadsauto. Met authentieke vormgeving is de A1 bovendien volledig naar wens samen te stellen. Via Stern bieden wij het totale optiepakket aan en diverse interessante financieringsopties en mogelijkheden om te leasen. U kunt zelfs de kleur van de dakbogen en de lichtmetalen velgen kiezen!

Grootse ideeën in een compacte uitvoering

Audi A1 uitrusting en motoren

De Audi A1 kan natuurlijk uitgerust worden met motoren met een indrukwekkend vermogen. Maar ook op het gebied van brandstofverbruik kunt u veel geld besparen door in de A1 te rijden. Audi ontwikkelt al jaren lichtere wagens en de A1 is hierin koploper met zijn compacte ontwerp. Qua aandrijving staan zowel de TFSI benzinemotoren als de TDI dieselmotoren bekend om hun efficiëntie. De 1.0 TFSI met turbo verbruikt gemiddeld 4,4 liter per 100 kilometer. De 1.4 TDI diesel met common rail technology haalt zelfs 3,5 liter per 100 km. Beide motoren zijn met diverse vermogens leverbaar.

Audi A1 opties

De optiepakketten van de Audi A1 bieden veel ruimte voor vrijheid. De auto is bijvoorbeeld uit te rusten met het Audi Connect multimediasysteem. Via wifi connectie kunt u hiermee diverse apps gebruiken onderweg zoals Google Earth en informatie ontvangen zoals de laatste weersberichten.

Audio A1 beveiliging

Audi heeft ook nieuwe en populaire veiligheidssystemen toegevoegd aan de A1. De stadsauto heeft ESP, meerdere airbags en ISOFIX-bevestigingen voor kinderzitjes op de achterbank. Nieuw is de optionele Grootlichtassistent. Dit systeem registreert andere verkeersdeelnemers en schakelt dan automatisch van grootlicht naar dimlicht. Dat is veiliger voor iedereen en zo bent u altijd gegarandeerd van optimaal licht.

Beschikbare Audi A1 kleuren

U kunt de Audi A1 in de uni lakkleuren Briljantzwart en Cortinawit bestellen. Daarnaast zijn er optioneel de metallic kleuren Floretzilver, Gletsjerwit, Mythezwart, Nanogrijs, Scubablauw, Shirazrood en Misanorood beschikbaar. De dakbogen van de Audi A1 kunnen in een tweede kleur worden geleverd.

Stel uw Audi A1 samen bij Stern

Wilt u de Audi A1 verder ontdekken? Dat kan via Stern. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, staat voor u klaar met meer informatie maar ook mogelijkheden om nieuw te kopen, de Audi A1 te leasen of financieren. Een Audi verzekeren of als occasion kopen behoort ook tot de mogelijkheden en wij kunnen tevens gespecialiseerd Audi A1 onderhoud regelen.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Audi A1 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Audi A1 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Audi lease

Voordelig een Audi A1 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Audi A1 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »