Over Dacia

Dacia is vernoemd naar de oude benaming van Roemenië (Dacië) maar staat tegenwoordig meer voor de wederopstanding van het land. De autofabrikant bestaat sinds 1966 en had altijd een goede relatie met Renault. Sinds het Franse merk Dacia overnam in 1999, is het imago van haar modellen getransformeerd tot een betaalbaar alternatief voor de autokoper. De nieuwe modellen staan bekend als robuust en betrouwbaar en worden standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie op de eerste 100.000 kilometer.

Het succes van de Dacia Logan en Sandero

De eerste Dacia Logan werd in 2004 geïntroduceerd en verbrak alle verkoop- en productierecords van de fabrikant. De MCV is nog steeds een uitstekende no-nonsens auto in zijn segment. Ook de Dacia Sandero groeit in populariteit in Nederland, als een zeer voordelige stadsauto met veel bagageruimte. 

Ontdek Dacia bij Stern

Een nieuwe Dacia kopen kan bij de officiële Dacia dealers van Arend Auto. Via de Stern dealers kunt u ook een scherp geprijsde Dacia occasion kopen, evenals leasen of financieren. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan producten, modellen en diensten voor de Dacia range.

Dacia Dokker

De Dokker biedt veel bagageruimte en comfort voor 5 personen.

Bekijk model »

Dacia Duster

Een 4x4 voor een scherpe prijs? Het is mogelijk met de Dacia Duster!

Bekijk model »

Dacia Lodgy

Een veelzijdige betrouwbare MPV voor een scherpe prijs.

Bekijk model »

Dacia Logan

Een flexibele topauto met 5 ruime zitplaaten en een neerklapbare achterbank.

Bekijk model »

Dacia Sandero

Compact, stijlvol, te koop voor een scherpe prijs en met ongekend veel kofferbakruimte.

Bekijk model »

Dacia private lease aanvragen

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Dacia lease bij Stern

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Stern verzekert uw Dacia

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Een Stern financiering aanvragen

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Dacia Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans.

Vraag Dacia onderhoud aan

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Dacia onderhoud kunt u altijd terecht bij een Dacia dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.