Overweeg je om te private leasen?

Wil je jouw nieuwe auto financieren?

4.5/5 uit 214 reviews

Hedin Automotive Dacia: nu ook in Heerlen, Helmond, Kerkrade, Maastricht, Nuenen, Sittard en Venlo 

Goed nieuws! Door de recente overname van Janssen Kerres in Noord-Brabant en Limburg groeien wij flink in het aantal Dacia-vestigingen.

De komende periode zal de naam Janssen Kerres steeds vaker plaats gaan maken voor Hedin Automotive. De vertrouwde gezichten blijven voor je klaarstaan en zullen je van de beste service blijven voorzien. Welkom bij Hedin Automotive.

Meer weten over de overname? Of onze nieuwe vestigingen? Klik dan op een van onderstaande buttons.

Best Deals bij Hedin Automotive

Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Meer power of meer comfort? Meer avontuur of meer zekerheid? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto of een prachtige occasion – je vindt jouw droomauto bij Hedin Automotive.

Van 4 maart tot en met 1 april profiteer je bij Hedin Automotive van de Best Deals: de allerbeste aanbiedingen van onze 28 automerken. We hebben ze allemaal voor je verzameld op de actiepagina.

Dacia service en onderhoud

Voor onderhoud aan je Dacia ga je naar natuurlijk naar Hedin Automotive, jouw erkende Dacia-dealer. Wij helpen je graag bij het onderhouden en repareren van je Dacia. Of je nu toe bent aan de APK, je nieuwe banden nodig hebt of je auto een grote onderhoudsbeurt nodig heeft. Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw APK, reparatie of onderhoudsbeurt via de werkplaatsplanner. Wij hebben alles in huis om jouw Dacia vakkundig te onderhouden. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen, zodat jouw Dacia zijn waarde behoudt.

Dacia Spring

De Dacia Spring onderscheidt zich met een unieke SUV-stijl in combinatie met een volledig elektrische aandrijving. Deze compacte stadsauto heeft alle favoriete kenmerken van een Dacia: een oersterke basis, uiterst comfortabel en zeer betaalbaar. Daarnaast kun je op zowel koop als private lease de overheidssubsidie van € 2.950,- innen! Dat maakt de Spring wel heel erg aantrekkelijk. Ga voor een nieuwe Dacia Spring uit voorraad en rijd snel weg!

De Dacia Jogger full-hybrid

De Dacia Jogger heeft nu een hybride uitvoering en is beschikbaar als 7-zitter. De Jogger HYBRID 140 is het eerste model van Dacia dat slim gebruik maakt van de bewezen technologie van de Renault Group. Met de effectieve hybride-technologie rijd je tot 80% van je ritten in de stad volledig elektrisch en verminder je je brandstofverbruik tot wel 40%. Betaalbaar, comfortabel en zeer betrouwbaar. Echt Dacia dus.

Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Dacia modellen bij Hedin Automotive

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Hedin Automotive - jouw Dacia specialist

Hedin Automotive is jouw Dacia-dealer. Onze vakmensen helpen je graag bij het invullen van jouw mobiliteit. Dit doen we zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Of je nu een nieuwe personenauto wilt kopen, leasen of financieren. Je op zoek bent naar een goed onderhouden occasion of je huidige auto wilt inruilen. Wij staan voor je klaar. Benieuwd naar ons ruime aanbod Dacia modellen? Bekijk deze online of komt langs op één van onze vestigingen om het auto-aanbod te bekijken. 

Vestigingen van Dacia-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is de officiële Dacia-dealer voor Zuid-Nederland. Wij hebben vestigingen in Eindhoven, 's Hertogenbosch, Heerlen, Helmond, Kerkrade, Maastricht, Nuenen, Oss, Sittard, Tilburg, Valkenswaard, Veghel en Venlo  Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Dacia personenwagensoccasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Veelgestelde vragen over Dacia-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel Dacia-dealer?

Ja, Hedin Automotive is officieel dealer en heeft in het zuiden van Nederland meerdere vestigingen.

Waar vind ik de Dacia-dealers van Hedin Automotive?

Het overzicht met al onze Dacia-vestigingen vind je hier.

Kan ik bij jullie nieuwe en tweedehands Dacia modellen kopen?

Ja, wij hebben een grote voorraad nieuwe Dacia modellen met extra korting. Daarnaast hebben wij een grote voorraad Dacia occasions.  Bekijk ons aanbod en vind de Dacia die bij je past!

Mijn Dacia heeft onderhoud nodig. Hoe maak ik een afspraak?

Dit kan gemakkelijk via onze werkplaatsplanner of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. We staan graag voor je klaar!

Kan ik een Dacia private leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan zeker! Wij hebben vaak scherp geprijsde actiemodellen waar je snel in weg kunt rijden voor je klaar staan. Bekijk hier onze private lease pagina van Dacia.

Ik wil een Dacia zakelijk leasen. Kan dat?

Uiteraard. Meer informatie over het zakelijk leasen van een Dacia vind je hier.