Over de Dacia Dokker

Met een bagageruimte van 3 vierkante meter en een lengte van 1,16 meter, kunnen weinig personenauto’s op de markt wedijveren met de Dacia Dokker. Een combispace die oorspronkelijk als bestelauto diende maar als Dokker perfect comfort biedt aan 5 personen. En dan houdt u nog minstens 800 liter bagageruimte over voor boodschappen of bagage voor de vakantie! De Dacia Dokker is tevens als bedrijfswagen verkrijgbaar via Stern.

De Dacia Dokker kleuren te koop

De Dacia Dokker komt standaard in de volgende kleuren geleverd: Blanc Glacier of Bleu Navy. Daarnaast kunt u optioneel de Dacia Dokker kopen met de volgende metallic lakkleuren: Gris Cométe, Bleu Cosmos, Bleu d'Azurite, Noir Nacré en Gris Platine.

Dacia Dokker Ambiance, Lauréate of Van te koop

Nieuwsgierig geworden naar de Dacia Dokker? Onze officiële Dacia-dealer, Arend Auto, biedt zowel de Dacia Dokker personenauto uitvoering als bestelauto versie aan. U kunt de Dacia Dokker Ambiance of Lauréate uitvoering kopen, met verscheidene luxe opties. Geeft u de voorkeur aan een Dacia Dokker lease, financiering of verzekering? Stern kan het regelen! De Arend Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Dacia onderhoud. Bij Stern vindt u alle producten en diensten voor de Dacia Dokker op één adres. 

Dacia Dokker voorraad

Prive lease een Dacia Dokker

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Dacia Dokker bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Dacia Dokker bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Dacia Dokker financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Dacia Dokker schade?

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Dacia Dokker onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Dacia onderhoud kunt u altijd terecht bij een Dacia dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Dacia Dokker bestelauto service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten