Fiat 500: Italiaanse stadsauto

Ruim 50 jaar na het eerste succes is de Fiat 500 nog altijd een begrip. Het bolle, vriendelijke uiterlijk spreekt zowel mannen als vrouwen aan. De ideale stadsauto met een laag brandstofverbruik tegenover Italiaans design en prettig gebruiksgemak. Meer dan ooit is de Fiat 500 volledig samen te stellen naar uw wensen, dankzij sterk gevarieerde uitvoeringen en grote optiepakketten.

De schoonheid van de Fiat 500

Het exterieur van de Fiat 500 is in een breed kleurenpalet verkrijgbaar en details, zoals de zijspiegels en het dak, kunnen optioneel in andere kleuren of met chroomdetails geleverd worden. Ook het interieur is naar wens leverbaar via onze officiële Fiat dealers. Standaard wordt de Fiat 500 geleverd met een vintage stuurwiel dat doet terugdenken aan de rijke geschiedenis van het model. Ook het dashboard en de stoelen weten de tijdloze schoonheid fraai samen te vloeien met modern comfort. 

De Fiat 500 kan ook geleverd worden met Bluetooth en Blue&Me, zodat u handsfree kunt bellen. Het systeem kan verder berichtjes vanaf uw telefoon voorlezen zodat u volledig gefocust blijft op de weg. Een andere handige optie is de Dualogic transmissie. Via flippers achter het stuur kunt u dan zelf schakelen of kiezen voor ontspannen rijden met de automaat. 

Fiat 500 motoren en verbruik

Standaard wordt de Fiat 500 al geleverd met start-stop systeem; de motor gaat dan automatisch uit wanneer de auto tot stilstand komt en in zijn vrij staat. Geeft u gas dan start de motor automatisch weer en kunt u doorrijden. Sowieso heeft de Fiat 500 een zeer laag brandstofverbruik, zelfs voor een stadsauto. U kunt de Fiat 500 bij ons kopen met de TwinAir 60 (44 kW / 60 pk), de TwinAir Turbo 80 (59 kW / 80 pk) en de 1.2 liter motor (51 kW / 69 pk). De 1.2 Fiat 500 kan ook geleverd worden met bifuel-aandrijving voor als u op LPG wilt rijden.

Veiligheid in de Fiat 500

Is een kleine stadsauto met zo’n lichte carrosserie wel veilig genoeg? De 5 Sterren EuroNCAP certificering zegt al genoeg. De Fiat 500 is een zeer veilige auto dankzij diverse standaard toevoegingen en innovaties. 7 airbags beschermen inzittenden van de Fiat 500 in het geval van een botsing. De auto heeft bovendien ASR en MSR, ABS met EBD, ESP en Hill Holder, hydraulische remassistentie en een noodstop. Al deze technologie voor veiligheid maakt de Fiat 500 niet alleen stabieler maar ook wendbaarder bij verschillende weertypes.

Welke Fiat 500 kleuren zijn te bestellen?

De Fiat 500 is in alle kleuren te bestellen. Afhankelijk van de uitvoering kunt u uit wel 13 lakkleuren kiezen: Rosso Passione, Rosso Corallo, Bianco Gelato, Giallo Sole, Grigio Carrara, Azzuro Volare, Verde Lattementa, Bianco Ghiaccio, Grigio Colesseo, Bordeaux Opera, Blu Dipinto Di Blu, Grigio Pompei en Nero Vesuvio. En met de Second Skin packs zijn er ook kleurencombinaties mogelijk!

Fiat 500 rijden? Bij Stern kan het!

Benieuwd naar wat de Fiat 500 u kan bieden? Via Stern kunt u een Fiat 500 kopen, leasen, financieren maar ook verzekeren en van gespecialiseerd onderhoud voorzien. Stern voorziet u van advies en helpt mee om de ideale Fiat 500 uitrusting samen te stellen. U kunt de Fiat 500 kopen via onze officiële Fiat dealer, Vireo Auto. Wij hebben tevens toegang tot een grote voorraad Fiat occasions.

Fiat 500 voorraad

Fiat 500 privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Fiat 500 bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Fiat 500 bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Fiat 500 financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Fiat 500

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Fiat 500 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Fiat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Fiat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Fiat Professional bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten