Over de Ford B-MAX

Groot en comfortabel genoeg om het hele gezin mee te vervoeren, compact ontworpen zodat hij ook in de binnensteden perfect kan maneuvreren. De Ford B-MAX is een echte allrounder en is zeer toegankelijk voor elke bestuurder op de weg. Dankzij het ingenieuze portierontwerp heeft de B-MAX een instapopening van 1,5 meter breed. Die verrassende ruimte wordt in het interieur doorgetrokken. 

Stadsauto met veel ruimte en comfort van binnen

In eerste instantie is de Ford B-MAX als stadsauto ontworpen. Het design is strak, licht sportief met een achterspoiler en chromen omlijsting van de grille. Tegelijkertijd zitten er ook elementen van een cross-over in. De portieren bieden veel meer ruimte om in te stappen het interieur is erg ruim opgezet zonder elegantie te verliezen. Het zeer gevarieerd uit te breiden dashboard en middenconsole worden extra goed belicht dankzij het panoramadak, dat over de gehele lengte van de B-MAX loopt. De passagiersstoelen kunnen ook ingeklapt worden wat een laadruimte van wel 2,35 meter in lengte creëert.

Rijprestaties en veiligheid van de B-MAX

U zit dus comfortabel in de nieuwe B-MAX, maar heeft Ford ook aan het rijplezier gedacht? Jazeker! De nieuwste technologie is in de stadsauto geplaatst, zodat u niet alleen veiliger maar ook met meer controle de weg opgaat. De Ford B-MAX kan geleverd worden met een Active City Stop systeem dat naderende botsingen detecteert en automatisch ingrijpt. Dan is er nog Hill Start Assist, achteruitrijcamera, parkeersensoren, Torque Vectoring Control, elektrische stuurbekrachtiging en cruise control. Deze toevoegingen maken iedere rit beter in de Ford B-MAX en optimaliseren uw rijplezier volledig. 

B-MAX motoren

De Ford B-MAX kan geleverd worden met meerdere motoren. Wie zo min mogelijk bezoekjes aan de benzinepomp wil brengen, kiest voor de 1.0 EcoBoost motor. Al meerdere jaren de grote winnaar van de International Engine of the Year award en een toonbeeld van zuinigheid met een verbruik dat 20% lager ligt dan concurrentie met hetzelfde vermogen (74 kW of 92 kW). De B-MAX dieseluitvoering is met een efficiënte 1.6 liter Duratorq motor die eveneens zeer weinig brandstof verbruikt en CO2 uitstoot. U kunt alle motoruitvoeringen met zuinige handgeschakelde transmissie of automaat bestellen bij ons.

Kleuren van de Ford B-MAX

De Ford B-MAX is in diverse kleuren leverbaar bij de Ford-dealers van Stern. U kunt B-MAX in de volgende carrosseriekleuren bestellen: Blazer Blue, Race Red, Frozen White, Midnight Sky, Nautical Blue, Mars Red, Panther Black, Moondust Silver, Deep Impact Blue, Burnished Glow en Tectonic Silver.

Stern: één centraal adres voor al uw Ford service

Wilt u ook door de stad cruisen met de nieuwe B-MAX. Onze officiële Ford dealer, Ardea Auto, helpt u graag met het kopen van een nieuwe Ford B-MAX. Als onderdeel van Stern kunnen zij u een totaal mobiliteitspakket voor iedere Ford aanbieden. Geeft u de voorkeur aan een Ford lease, financiering of verzekering? Ook daarmee kunnen wij u verder helpen. Tevens hebben wij een grote voorraad Ford occasions en kunt u bij onze werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Ford B-MAX onderhoud.

Stern is een centraal centraal adres voor al uw Ford B-MAX service.

Ford B-MAX voorraad

Lease een Ford B-MAX bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Ford B-MAX bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Ford B-MAX financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford B-MAX

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Ford B-MAX privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud Ford B-MAX

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten