Over Jaguar

Wie aan een Britse sportauto denkt, zal zich waarschijnlijk een Jaguar inbeelden. Het bekende logo van de springende katachtige, is meteen terug te zien in alle modellen. Het kromme, langwerpige roofdier-design maakt elke Jaguar auto een feest voor het oog. Al sinds de jaren ’20 werken vooraanstaande ontwerpers en autobouwers bij Jaguar mee aan het vervaardigen van enkele van de beste sportauto’s ooit gemaakt. 

Jaguar auto’s voor de sportieve rijder of zakelijke rijder

Jaguar specialiseert zich in sportauto’s zoals de F-type coupé en cabriolet. Deze Jaguars zullen zeker de aandacht trekken, ongeacht waar u rijdt. Jaguar heeft ook modellen en uitvoeringen meer geschikt voor zakelijk rijden of privégebruik. De Jaguar XF serie combineert de sportieve prestaties van het merk met een veelzijdig ontwerp. Naast de Berline uitvoering kunt u voor de Sportbrake uitvoering kiezen als een uitstekende gezinsauto.

Ontdek Jaguar bij Stern

Alle modellen van Jaguar zijn te koop via Stern. Wij hebben ook Jaguar occasions op voorraad met 2 jaar garantie. Bent u meer geïnteresseerd in een Jaguar leasen of financieren? Dit is allemaal mogelijk binnenin het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern. Wij bieden u vrijblijvend advies over uw ideale auto. 

Ontdek onze Jaguar modellen, producten en diensten online of via onze officiële Jaguar dealer, Jager Auto.

Jaguar F-type

Dit is een sportauto in pure vorm; elegant, verfijnd, luxe in ieder detail.

Bekijk model »

Jaguar XF

Een combinatie van vermogen, rijplezier en een eigentijds design.

Bekijk model »

Jaguar XJ

De Jaguar XJ is een van de ruimste modellen van het Britse merk.

Bekijk model »

Jaguar XE

Een rasechte sports sedan gebouwd op een aluminium constructie.

Bekijk model »

Jaguar F-Pace

Geen SUV kan tippen aan de prestaties en luxe van deze auto.

Bekijk model »

Jaguar I-Pace

Eerste elektrische performance SUV van Jaguar.

Bekijk model »

Jaguar private lease aanvragen

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Jaguar lease bij Stern

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Stern verzekert uw Jaguar

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Een Stern financiering aanvragen

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Jaguar Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans.

Vraag Jaguar onderhoud aan

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Jaguar onderhoud kunt u altijd terecht bij een Jaguar dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.