Over de Jaguar F-Type

De F-Type is een pure Jaguar sportauto. De Jaguar F-Type – en in het bijzonder de F-Type R – kiest niet voor de gulden middenweg. Dit is een sportauto in pure vorm; elegant, verfijnd, luxe in ieder detail en een karakteristiek geluid dat uit een supercharged motor vol rauw vermogen komt. Gebouwd op een nieuwe lichtgewicht aluminium constructie en voorzien van innovatieve technologie en diverse opties.

Jaguar F-Type carrosseriekleuren

De Jaguar F-Type wordt standaard geleverd in de kleur Ebony. Daarnaast heeft u bij onze Jaguar-dealers de keuze uit een grote selectie lakkleuren: Polaris White, Dark Sapphire, Glacier White, Ultimate Black, Stratus Grey, Odyssey Red, Caviar, Quartzite, Rhodium Silver, Lunar Grey, Black Amethyst, Italian Racing Red, British Racing Green en Ultra Blue.

Jaguar F-Type Coupé en Convertible uitvoeringen leverbaar

Wilt u zich ook als een filmster voelen? Dat kan met de nieuwe Jaguar F-Type. Onze officiële Jaguar-dealer, Jager Auto, helpt u graag verder met het samenstellen en kopen van de ultieme Jaguar F-Type uitvoering. Stern kan u tevens een Jaguar lease, financiering en verzekering aanbieden. Ook zijn de Jager Auto werkplaatsen altijd beschikbaar voor gespecialiseerd Jaguar onderhoud. 

Jaguar F-Type voorraad

Privé lease een Jaguar F-Type

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Jaguar F-Type bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Jaguar F-Type bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financieren Jaguar F-Type bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Jaguar F-Type

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Jaguar F-Type

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Jaguar onderhoud kunt u altijd terecht bij een Jaguar dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen