Over de Jaguar F-Type

De F-Type is een pure Jaguar sportauto. De Jaguar F-Type – en in het bijzonder de F-Type R – kiest niet voor de gulden middenweg. Dit is een sportauto in pure vorm; elegant, verfijnd, luxe in ieder detail en een karakteristiek geluid dat uit een supercharged motor vol rauw vermogen komt. Gebouwd op een nieuwe lichtgewicht aluminium constructie en voorzien van innovatieve technologie en diverse opties.

Meer informatie

Jaguar F-Type carrosseriekleuren

De Jaguar F-Type wordt standaard geleverd in de kleur Ebony. Daarnaast heeft u bij onze Jaguar-dealers de keuze uit een grote selectie lakkleuren: Polaris White, Dark Sapphire, Glacier White, Ultimate Black, Stratus Grey, Odyssey Red, Caviar, Quartzite, Rhodium Silver, Lunar Grey, Black Amethyst, Italian Racing Red, British Racing Green en Ultra Blue.

Jaguar F-Type Coupé en Convertible uitvoeringen leverbaar

Wilt u zich ook als een filmster voelen? Dat kan met de nieuwe Jaguar F-Type. Onze officiële Jaguar-dealer, Jager Auto, helpt u graag verder met het samenstellen en kopen van de ultieme Jaguar F-Type uitvoering. Stern kan u tevens een Jaguar lease, financiering en verzekering aanbieden. Ook zijn de Jager Auto werkplaatsen altijd beschikbaar voor gespecialiseerd Jaguar onderhoud. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Jaguar F-Type Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Jaguar F-Type kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions » 

Nieuw »

Jaguar lease

Voordelig een Jaguar F-Type leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Jaguar F-Type leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »