Over Kia

Kia heeft het in relatief korte tijd gehaald tot de meest gereden merken van Europa en ook Nederland. Het Zuid-Koreaanse merk biedt een uitgebreide range betaalbare auto’s; soms met verrassend luxe standaard uitrustingen en altijd met de ongeëvenaarde 7 jaar Kia Garantie. 

Alle Kia auto’s leverbaar: van Kia Picanto tot de Sportage en Soul

Kia personenauto-modellen zijn er in alle soorten en maten. Van een hippe stadsauto zoals de Kia Picanto tot meer sportieve wagens zoals de Kia Cee’d en Pro_Cee’d. de Kia Sportage is ook een van de beter verkopende SUV’s in Nederland. Er is zelfs een volledig elektrisch aangedreven auto, de Kia Soul EV.

Kia rijden? Ontdek de mogelijkheden bij Stern

De hele Kia range is verkrijgbaar via Stern. U kunt een nieuwe Kia kopen via onze officiële Kia dealers maar ook een Kia occasion aanschaffen. De 7 jaar Kia Garantie is overdraagbaar! Wilt u liever een Kia leasen of financieren? Ook dat kan binnenin het brede mobiliteitspakket van Stern. Onze officiële Kia dealers zijn Wander en Durmi Auto.

Ontdek hoe betaalbaar kwaliteit is met ons aanbod aan Kia auto’s, producten en diensten.

Kia Carens

Standaard 7 zitplaatsen met optimaal comfort!

Bekijk model »

Kia Ceed

Een sportwagen met dynamisch interieur en extra vermogen!

Bekijk model »

Kia Optima

Efficiënte dieselmotoren, standaard met 7 jaar Kia Garantie!

Bekijk model »

Kia Picanto

Fris design en innovatieve technologie.

Bekijk model »

Kia Rio

Een uitstekende all-rounder: de Kia Rio.

Bekijk model »

Kia Sorento

Krachtig stijl en modern design ineen!

Bekijk model »

Kia Soul EV

Volledig elektrisch crossover: de Kia Soul EV

Bekijk model »

Kia Sportage

EconomyLine, BusinessLine en ExecutiveLine leverbaar!

Bekijk model »

Kia Venga

Ruimte en design perfect in balans: met de Kia Venga

Bekijk model »

Kia Niro

De Kia Niro is de eerste hybride crossover op de markt

Bekijk model »

Kia private lease aanvragen

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Kia lease bij Stern

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Stern verzekert uw Kia

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Een Stern financiering aanvragen

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Kia Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans.

Vraag Kia onderhoud aan

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Kia onderhoud kunt u altijd terecht bij een Kia dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.