Over de Kia Carens

De Kia Carens is een echte gezinsauto, die comfort en veiligheid op de eerste plaats heeft staan. Standaard heeft de Carens al 7 zitplaatsen, waarvan de achterste bank kan worden ingeklapt om genoeg bagageruimte te creëren voor de vakantie. De Carens is stijlvol vormgegeven en komt standaard met veel comfortabele extra’s. Zo heeft de tweede rij opklaptafeltjes zodat uw kinderen gewoon door kunnen spelen tijdens de rit. Optioneel kan er een navigatiesysteem met multimedia settings worden toegevoegd aan het dashboard. Qua veiligheid en betrouwbaarheid loopt de Kia Carens voorop. Standaard wordt hij met 7 jaar Kia Garantie meegeleverd.

Kia Carens motoren

De Kia Carens is leverbaar met de volgende motoren:

  • 1.6 GDi - 99 kW / 135 pk
  • 2.0 GDi - 122 kW / 166 pk
  • 1.7 CRDi - 85 kW / 115 pk

Kia Carens kleuren die u kunt bestellen

De lakkleuren van de Kia Carens hebben de volgende namen: Newport Blue, Clear White, Cherry Black, Bright Silver, Celestial Silver, Galaxy Brown, Inferno Red en Titanium Silver. Deze carrosseriekleuren zijn allen direct te bestellen bij onze Kia-dealers.

Kia Carens ComfortLine, DynamicLine en ExecutiveLine bestellen

Benieuwd of de Kia Carens uw nieuwe gezinsauto is? U kunt de Carens in alle uitvoeringen kopen bij onze officiële Kia-dealers, Wander en Durmi Auto. Stern biedt naast de Carens kopen ook een Kia lease, financiering en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Kia onderhoud kunt u bovendien altijd terecht bij de werkplaatsen van Wander en Durmi Auto. Zij hebben alle benodigde technologie en kennis om uw Kia Carens van de beste service te voorzien.

Kia Carens voorraad

Kia Carens privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Kia Carens bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Kia Carens bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Kia Carens financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Kia Carens

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Kia Carens

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Kia onderhoud kunt u altijd terecht bij een Kia dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen