Land Rover Defender rijden

De Land Rover Defender is een rasechte terreinwagen, gebouwd voor lange ritten op ruw terrein. Zeer robuust in exterieur en interieur, met 4WD aandrijving om elk terrein de baas te zijn. Inclusief handmatig blokkeerbaar centraal differentieel; die houdt de aandrijfkoppel gelijkmatig over beide aandrijfassen en de tractie optimaal. De Defender is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar waaronder 3 wielbasissen en meerdere carrosserie-uitvoeringen.

Land Rover Defender kleuren: 

Fuji White, Yulong White, Inmdus Silver, Corris Grey, Scotia Grey, Keswick Green, Aintree Green, Montalcino Red, Havana, Barolo Black en Santorini Black. Ook de dakkleur van de Defender kan aangepast worden en is direct te bestellen via de Land Rover-dealers van Stern.

Alle Land Rover Defender uitvoeringen leverbaar

Nieuwsgierig geworden? De Land Rover Defender kan in alle uitvoeringen gekocht worden via onze officiële Land Rover dealer: Jager Auto. Stern biedt naast kopen ook opties voor een Land Rover lease, financiering en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Land Rover Defender onderhoud kunt u terecht in de Jager Auto werkplaatsen. Stern is er voor al uw Land Rover service.

Land Rover Defender voorraad

Land Rover Defender leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Land Rover Defender verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Land Rover Defender financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Land Rover Defender schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Land Rover Defender privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Land Rover Defender onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Land Rover onderhoud kunt u altijd terecht bij een Land Rover dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen