Mitsubishi ASX rijden

De Mitsubishi ASX biedt perfecte controle in zijn weggedrag wat ideaal is voor de veiligheid en het rijplezier. De crossover is bovendien fantastisch om in actie te zien. Met een herkenbare ‘jetfighter’-grille en een interieur dat comfortabel maar ook prestatiegericht is. Met de ASX kunt u gerust sportief over de weg rijden. Standaard komt de Mitsubishi ook met uitgebreide extra’s, zoals airconditioning, elektrisch bedienbare ramen, CD-speler en Keyless Entry systeem.

Mitsubishi ASX motoren

De Mitsubishi ASX kan geleverd worden met de volgende motoren:

  • 1.6 liter DOHC MIVEC - 86 kW / 117 pk
  • 1.6 liter DI-D MIVEC Cleartec - 84 kW / 114 pk

In deze kleuren kunt u de Mitsubishi ASX kopen

De Mitsubishi ASX is in divere lakkleuren te bestellen, waaronder Polar White, Silky White, Cool Silver, Granite Brown, Orient Red, Titanium Grey en Amethyst Black.

Mitsubishi ASX Entry, Invite+, Intense+ en Instyle leverbaar

Geïnteresseerd in de Mitsubishi ASX? U kunt de ASX in alle uitvoeringen kopen bij onze officiële Mitsubishi-dealer, Vireo Auto. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het samenstellen van de perfect uitvoering voor uw situatie. Stern kan tevens een Mitsubishi ASX lease, financiering en verzekering aanbieden. De Vireo Auto werkplaatsen zijn bovendien uitgerust met de juiste technologie en kennis voor gespecialiseerd Mitsubishi onderhoud.

Mitsubishi ASX voorraad

Mitsubishi ASX privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Mitsubishi ASX

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Mitsubishi ASX verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Mitsubishi ASX

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mitsubishi ASX schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mitsubishi ASX onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mitsubishi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mitsubishi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen