Over Nissan

Nissan is een van de grootste Japanse autofabrikanten en richt zich in Europa voornamelijk op personenauto’s. Toch is Nissan breed vertegenwoordigd in ongeveer alle takken van automobiliteit. Daardoor is het Japanse merk altijd op zoek naar de volgende innovatie. Nissan is bijvoorbeeld een van de meest vergevorderde producenten van elektrische auto’s en bedrijfswagens, zoals de Nissan Leaf en Nissan e-NV200.

De Nissan Qashqai en andere populaire modellen leverbaar

In Nederland is o.a. de Nissan Qashqai een groot verkoopsucces. Andere populaire Nissan-modellen zijn de Nissan Leaf, Nissan X-Trail en de Nissan Micra. 

Hoe kunt u uw Nissan financieren bij Stern?

Nissan bedrijfswagens, zoals de Nissan NV200, kunt u ook kopen via de dealers van Stern. Hetzelfde geldt voor bedrijfswageninrichting en onderhoud aan uw wagenpark. De Nissan dealers van Stern vallen onder Arend Auto. Via deze dealervestigingen kunt u uw ideale Nissan model kopen, leasen of financieren. Tevens heeft u via Stern toegang tot een uitgebreid aanbod Nissan occasions met 2 jaar garantie.

Ontdek de Nissan auto’s en diensten van Stern online of neem contact op met een van onze Nissan dealers voor persoonlijk advies.

Modellen

Nissan personenwagens

Nissan Micra

Een geweldige stadsauto met een zeer kleine draaicirkel.

Bekijk model »

Nissan Leaf

Een van de populairste elektrische auto's op de markt.

Bekijk model »

Nissan Pulsar

Moderne innovatie voor een groot publiek.

Bekijk model »

Nissan Juke

De Nissan Juke: een unieke sportieve crossover.

Bekijk model »

Nissan Qashqai

De nieuwe generatie van de ultieme crossover.

Bekijk model »

Nissan X-Trail

De nissan X-Trail: altijd op avontuur in een luxe crossover.

Bekijk model »

Nissan Evalia

De Evalia: een geweldig grote gezinsauto.

Bekijk model »

Nissan Navara

De Nissan Navara een van de meest veelzijdige pick-ups.

Bekijk model »

Nissan 370Z

Sportcoupé met nóg meer vermogen.

Bekijk model »

Leasen

Lease een Nissan

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

nissan-qashqai

Nissan NV200

Compacte bestelauto met de grootste laadruimte in zijn categorie.

Bekijk model »

Nissan NV400

De sterke, betrouwbare en ruime bestelwagen van Nissan.

Bekijk model »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor alle automerken.

Meer over Schade en Onderhoud »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »