Nissan 370Z rijden

De nieuwe generatie Nissan 370Z heeft een nog grotere cilinderinhoud gekregen. Met de 3.7 liter V6 motor kan een vermogen van maar liefst 328 pk gehaald worden. Is dat nog niet genoeg brute kracht voor u? Geen probleem want er is ook nog de Nissan 370Z NISMO. Deze sportauto uitvoering is speciaal ontworpen door Nissans NISMO raceafdeling. Zo laat de sportcoupé echter iedereen achter zich.

Meer informatie

Nissan 370Z kleuren die u kunt bestellen

De Nissan 370Z kunt u kopen in diverse lakkleuren. Kies voor het verfijnde Pearl White, Diamond Silver of Diamond Black. Daarnaast is er nog de keuze uit de sportieve Vibrant Red en fraaie Dark Grey.

Nissan 370Z leverbaar via Stern

Natuurlijk wilt u rijden in de Nissan 370Z en onze officiële Nissan-dealer, Arend Auto, helpt u graag verder. Dankzij het mobiliteitspakket van Stern zijn er ook mogelijkheden om een Nissan te leasen, financieren en verzekeren bij onze dealers. De Arend Auto werkplaatsen zijn verder altijd beschikbaar voor gespecialiseerd Nissan-onderhoud

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Nissan 370Z Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Nissan 370Z kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Nissan  leasen

Voordelig een Nissan 370Z leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Nissan 370Z leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »