Rijden in de nieuwe Opel Adam

De Opel Adam is een stadsauto maar ook een compacte crossover. Hij ziet er volledig uniek uit en rijdt ook zo. Vernoemd naar de oprichter van Opel, is de Adam een van de paradepaardjes van het merk. Meerdere design awards heeft de auto al gewonnen, maar tegelijkertijd weet de Adam ook de weg op ruiger terrein. Dus met het vermogen en betrouwbaarheid van een crossover, gecombineerd met het trendy design en enorme hoeveelheid opties van een stadsauto. U kunt dan ook uw Opel Adam volledig zelf samenstellen bij onze Opel dealers.

Het kiezen van uw eigen Opel Adam begint met de uitvoering. De Adam JAM is het basismodel en al zeer eigenzinnig en kleurrijk. Met de Adam GLAM kiest u voor de meest elegante uitvoering met extra opties om het uiterlijk te verfraaien. De Adam SLAM is de uitvoering met extra vermogen en opties die het sportieve design benadrukken. Al deze versies kunnen in meerdere kleuren besteld worden, inclusief meerdere dakkleuren, interieur bekledingen, velgen enz.

Nu te koop: de Opel Adam Rocks

Alsof de Opel Adam al niet stoer genoeg was, kunt u nu ook de Adam Rocks kopen. Een speciale uitvoering van de compacte crossover, met zwarte details in de grille en zwart omrande wielkasten. Ook heeft de Adam Rocks een verhoogd onderstel en een stoffen Swing Top-dak. Iedereen mag u zien in stoerste Opel Adam ooit!

Zowel de stadsauto Adam uitvoeringen als de Adam Rocks mini-crossover, zijn leverbaar met de nieuwe 1.0 Turbomotor. Deze Opel-motor geeft het meeste vermogen tegenover zeer laag brandstofverbruik. De Adam kan met 90 pk of 115 pk Turbomotor worden uitgerust. Daarnaast wordt de Opel ook geleverd met 1.2 EcoFLEX motor met 51 kW (70 pk) vermogen. Alle Opel Adam uitvoeringen worden standaard met start-stop systeem geleverd zodat u nog efficiënter rijdt.

Siri Eyes Free en andere opties van de Opel Adam

Apple is ook te vinden in de Opel Adam, via Siri Eyes Free. Ook de technische opties zijn zeer divers in de compacte Opel en het hands-free systeem is een uitstekende investering. Apple’s bekende assistente helpt je in de auto met diverse commando’s, zodat u uw ogen altijd op de weg kunt richten. Plug uw iPhone in de cradle op de middenconsole en Siri activeert meteen. U kunt dan eenvoudig met een stemcommando vrienden bellen, muziek selecteren, e-mails dicteren of zelfs laten voorlezen. Superhandig en superveilig!

IntelliLink is nog een fantastische toevoeging die optioneel in de Adam geïnstalleerd kan worden. Dit multimediasysteem met 7 inch scherm, biedt u toegang tot diverse apps en opties. Ook kunt u uw muziek selecteren via het scherm. De besturing kan volledig via knoppen op het stuurwiel.

Opel Adam kleuren

De nieuwe Opel Adam is in een groot aantal kleuren leverbaar bij onze dealers. De volgende kleuren kunt u officieel bestellen: White My Fire, James Blonde, Purple Fiction, The Greyfather, A Star Is Brown, Pump Up The Blue, Greenspotting, Goldbusters, Saturday White Fever, Mr. Darkside, Silverwalker, Pink-Kong, I’ll Be Black, Dancing Green, Papa Don’t Peach en Let It Blue.

Opel Adam kopen via Stern

Wilt u ook een van de meest veelzijdige auto’s uit onze Opel-range proberen? U kunt een Adam proefrit aanvragen via onze officiële Opel-dealers, Wander en Havik Auto. U kunt de Opel Adam in alle uitvoeringen en met diverse opties kopen via Stern. Ook helpen wij u graag verder als u een Opel Adam lease, financiering of verzekering wilt afsluiten. De werkplaatsen van Wander en Havik Auto zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Opel onderhoud. Zo vindt u alle Opel producten en diensten op één centraal adres bij Stern.

Opel Adam voorraad

Privé lease een Opel Adam

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Opel Adam

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Opel Adam bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Opel Adam

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Opel Adam schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

onderhoud Opel Adam

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten