Rijden in de Renault Captur

De Renault Captur werd volgens een nieuwe designstrategie ontwikkeld, door de fabrikant ‘Explore’ genoemd. Zo heeft Renault van de Captur een lekker sportieve crossover gemaakt. Het exterieur is veel expressiever en verkrijgbaar in felle kleuren waarmee u in alle seizoenen opvalt. Tegelijkertijd zorgen de brede wielkasten achter voor de robuuste verschijning van een crossover. Mensen maken absoluut plaats voor u op de weg wanneer u in de Renault Captur rijdt.

Renault Captur motoren

De Renault Captur kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • Energy TCe 90 - 66 kW / 90 pk
  • TCe 120 EDC - 88 kW / 120 pk
  • Energy DCi 90 - 66 kW / 90 pk
  • DCi 90 EDC - 66 kW / 90 pk
  • Energy DCi 110 - 81 kW / 110 pk

Welke kleuren Renault Captur kunt u bestellen?

De Renault Captur heeft een groot palet carrosseriekleuren om uit te kiezen. In veel gevallen kunt u optioneel ook een tweede dakkleur kiezen. De Captur kleuren luiden als volgt: Bleu Marine Fume, Noire, Brun Moka, Beige Cendré, Orange Arizona, Bleu Pacifique, Noir Étoile, Gris CAssiopée en Gris Platine. Neem contact op met onze Renault-dealers over het bestellen van de Renault Captur.

Renault Captur prijs en uitvoeringen beschikbaar bij Stern

Nieuwsgierig geworden of de Renault Captur uw nieuwe auto kan worden? U kunt alle uitvoeringen van de Captur kopen bij onze officiële Renault-dealer, Arend Auto. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Renault Captur lease, financiering, privé lease en verzekering. Als u gespecialiseerd Renault onderhoud nodig hebt, kunnen de Arend Auto werkplaatsen het altijd voor u uitvoeren.

Renault Captur voorraad

Renault Captur privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Renault Captur bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Renault Captur bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Renault Captur bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Renault Captur schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault Captur onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten