Seat Alhambra rijden

De Seat Alhambra is de grootste Seat verkrijgbaar, met ruimte om maar liefst 7 personen comfortabel te vervoeren. Ook de rest van de Alhambra is volgepakt met aangename details. Het panoramadak is enorm en zorgt voor perfect lichtinval. De Seat Alhambra komt ook met dubbele schuifdeuren die eenvoudig open gaan en meer dan genoeg instapruimte verschaffen. Dezelfde pluspunten gelden voor de achterklep, die toegang verschaft tot een grote bagageruimte. Zo is de Seat Alhambra een echte ruimtewagen geworden.

Meer informatie

Seat Alhambra motoren

De Seat Alhambra is leverbaar met handgeschakelde transmissie of DSG automaat. U kunt kiezen uit de volgende motoren:

 • 1.4 TSI - 110 kW / 150 pk
 • 2.0 TSI - 162 kW / 220 pk
 • 2.0 TDI - 110 kW / 150 pk
 • 2.0 TDI - 135 kW / 184 pk 

Seat Alhambra kleuren die u kunt bestellen

De Seat Alhambra is te bestellen in diverse kleuren, die perfect een speelse of zakelijke uitstraling creëren. De Alhambra is standaard leverbaar in Urano grijs en optioneel in Puurwit. Daarnaast kunt u kiezen uit de volgende metallic kleuren: Moonstone Zilver, Reflex Zilver, Pyramid Goud, Romance Rood, Black Oak Bruin, Indium Grijs, Diep Zwart, Nacht Blauw.

Seat Alhambra prijs en uitvoeringen

Nieuwsgierig of de Seat Alhambra uw nieuwe auto kan worden? Onze officiële Seat-dealer, Heron Auto, helpt u graag met het samenstellen van de ideale uitvoeringen. Alle Alhambra uitvoeringen kunt u kopen via Stern. Wij bieden ook mogelijkheden voor een Seat Alhambra lease, financiering, privé lease en verzekering. Hebt u Seat onderhoud nodig? De werkplaatsen van Heron Auto zijn voorzien van de juiste technologie en kennis om u de beste Seat Alhambra service te leveren.

Personenauto's van Stern

 • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
 • Keuze uit veel lease auto's
 • Veel merken direct leverbaar
 • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Seat Alhambra Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Seat Alhambra kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Seat lease

Voordelig een Seat Alhambra leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Seat Alhambra leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

 • Scherpe leasetarieven
 • Compleet leasepakket
 • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »