Seat Alhambra rijden

De Seat Alhambra is de grootste Seat verkrijgbaar, met ruimte om maar liefst 7 personen comfortabel te vervoeren. Ook de rest van de Alhambra is volgepakt met aangename details. Het panoramadak is enorm en zorgt voor perfect lichtinval. De Seat Alhambra komt ook met dubbele schuifdeuren die eenvoudig open gaan en meer dan genoeg instapruimte verschaffen. Dezelfde pluspunten gelden voor de achterklep, die toegang verschaft tot een grote bagageruimte. Zo is de Seat Alhambra een echte ruimtewagen geworden.

Seat Alhambra motoren

De Seat Alhambra is leverbaar met handgeschakelde transmissie of DSG automaat. U kunt kiezen uit de volgende motoren:

  • 1.4 TSI - 110 kW / 150 pk
  • 2.0 TSI - 162 kW / 220 pk
  • 2.0 TDI - 110 kW / 150 pk
  • 2.0 TDI - 135 kW / 184 pk 

Seat Alhambra kleuren die u kunt bestellen

De Seat Alhambra is te bestellen in diverse kleuren, die perfect een speelse of zakelijke uitstraling creëren. De Alhambra is standaard leverbaar in Urano grijs en optioneel in Puurwit. Daarnaast kunt u kiezen uit de volgende metallic kleuren: Moonstone Zilver, Reflex Zilver, Pyramid Goud, Romance Rood, Black Oak Bruin, Indium Grijs, Diep Zwart, Nacht Blauw.

Seat Alhambra prijs en uitvoeringen

Nieuwsgierig of de Seat Alhambra uw nieuwe auto kan worden? Onze officiële Seat-dealer, Heron Auto, helpt u graag met het samenstellen van de ideale uitvoeringen. Alle Alhambra uitvoeringen kunt u kopen via Stern. Wij bieden ook mogelijkheden voor een Seat Alhambra lease, financiering, privé lease en verzekering. Hebt u Seat onderhoud nodig? De werkplaatsen van Heron Auto zijn voorzien van de juiste technologie en kennis om u de beste Seat Alhambra service te leveren.

Seat Alhambra voorraad

Lease een Seat Alhambra

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Seat Alhambra bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Seat Alhambra

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Seat Alhambra schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Seat Alhambra financieren

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Seat Alhambra service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Seat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Seat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen