Over smart

Opmerkelijk compact, zelfs voor een stadsauto. En toch ook met een design dat zowel de hippe stijliconen als zakelijke gebruikers aanspreekt. Dat is de kracht van smart, het premium merk stadsauto’s dat de dealers van Stern samen met Mercedes-Benz aanbieden. Het idee van de smart ontstond bij horlogemerk Swatch. In 1993 werden de eerste productieauto’s gefinetuned door Mercedes-Benz en die samenwerking is nog altijd succesvol.

Compact comfort in de smart ForTwo en ForFour

Smart is het bewijs dat compact design en zuinig rijden prima gecombineerd kunnen worden in een sexy auto voor de stad. Succesnummer is altijd de smart fortwo geweest, die tevens verkrijgbaar is als cabrio uitvoering of met elektrische aandrijving. In 2012 introduceerde Mercedes-Benz de New Generation smarts, die standaard iets groter ontworpen zijn en een meer zakelijke uitstraling hebben. De kofferbakruimte nam ook met 50% toe.

Smart auto kopen bij de dealers van Stern

De smart dealers van Stern Auto zijn direct herkenbaar aan de glazen torens volgepakt met de nieuwe modellen van de stadsauto. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe smart maar ook voordelige smart occasions met 2 jaar garantie of gespecialiseerd smart onderhoud behoren tot de mogelijkheden. Ontdek ons gehele smart aanbod en dienstenpakket online. U kunt uw smart bij ons leasen, financieren of zelfs huren.

Modellen

smart personenwagens

Smart Fortwo

Klein formaat, grootse prestaties: the Smart Fortwo.

Bekijk model »

Smart ForFour Electric Drive

De smart forfour electric drive is een uitstekende elektrische auto voor de binnenstad.

Bekijk model »

Smart Fortwo Electric Drive

Rijden in de volledig elektrisch aangedreven smart.

Bekijk model »

Smart Forfour

De innovatie van smart maar nu in een stoere vierzitter.

Bekijk model »

Leasen

Lease een smart

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

smart-fortwo

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor alle automerken.

Meer over Schade en Onderhoud »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »