Over smart

Opmerkelijk compact, zelfs voor een stadsauto. En toch ook met een design dat zowel de hippe stijliconen als zakelijke gebruikers aanspreekt. Dat is de kracht van smart, het premium merk stadsauto’s dat de dealers van Stern samen met Mercedes-Benz aanbieden. Het idee van de smart ontstond bij horlogemerk Swatch. In 1993 werden de eerste productieauto’s gefinetuned door Mercedes-Benz en die samenwerking is nog altijd succesvol.

Compact comfort in de smart ForTwo en ForFour

Smart is het bewijs dat compact design en zuinig rijden prima gecombineerd kunnen worden in een sexy auto voor de stad. Succesnummer is altijd de smart fortwo geweest, die tevens verkrijgbaar is als cabrio uitvoering of met elektrische aandrijving. In 2012 introduceerde Mercedes-Benz de New Generation smarts, die standaard iets groter ontworpen zijn en een meer zakelijke uitstraling hebben. De kofferbakruimte nam ook met 50% toe.

Smart auto kopen bij de dealers van Stern

De smart dealers van Stern Auto zijn direct herkenbaar aan de glazen torens volgepakt met de nieuwe modellen van de stadsauto. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe smart maar ook voordelige smart occasions met 2 jaar garantie of gespecialiseerd smart onderhoud behoren tot de mogelijkheden. Ontdek ons gehele smart aanbod en dienstenpakket online. U kunt uw smart bij ons leasen, financieren of zelfs huren.

De Smart modellen

Smart Fortwo

Klein formaat, grootse prestaties: the Smart Fortwo.

Bekijk model »

Smart Fortwo Electric Drive

Rijden in de volledig elektrisch aangedreven smart.

Bekijk model »

Smart Forfour

De innovatie van smart maar nu in een stoere vierzitter.

Bekijk model »

Smart private lease aanvragen

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Smart lease bij Stern

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Stern verzekert uw Smart

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Een Stern financiering aanvragen

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Smart Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans.

Vraag Smart onderhoud aan

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Smart onderhoud kunt u altijd terecht bij een Smart dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.