Nieuwe smart forfour rijden

De innovatie van smart maar nu in een stoere vierzitter. De smart forfour combineert het unieke smart-design en biedt ruimte om 4 personen comfortabel te vervoeren. Qua wendbaarheid en brandstofverbruik kan geen enkele stadsauto zich meten met de smart. Standaard is al goed uitgerust maar uiteraard in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De smart forfour passion gaat voor felle kleuren in het exterieur en interieur;  de smart forfour prime komt met een luxe lederen bekleding en 5-spaaks lichtmetalen wielen; de smart forfour proxy gaat voor de sportieve uitstraling met lederen stoelen, panoramadak en Cool & Audio pakket.

Meer informatie

Welke smart forfour kleuren kunt u bestellen?

U kunt de nieuwe smart forfour met de volgende kleuren bodypanels bestellen bij Stern: Black, White, Black-to-yellow, Cadmium Red, Cool Silver, Graphite Grey, Hazel Brown, Lava Orange en Midnight Blue. Ook de Tridion veiligheidskooi en grillen kunnen in verschillende kleuren besteld worden.

Smart forfour service bij Stern

Klaar om door de stad te rijden in stijl? Stern Auto is officieel smart-dealer; u kunt alle nieuwe uitvoeringen van de smart forfour kopen, inclusief optiepakketten. Stern biedt ook mogelijkheden voor een smart forfour lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Voor smart onderhoud kunt u tevens terecht bij de werkplaatsen van Stern Auto. Zij beschikken over de juiste technologie en kennis om alle smart-modellen van de beste service te voorzien.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Smart Forfour Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Smart Forfour kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Smart lease

Voordelig een Smart Forfour leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Smart Forfour leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »