Rijden in de Subaru BRZ

De Subaru BRZ is een echte sportauto maar met alle betrouwbare technologie van Subaru. Dat betekent luxe details zoals Xenon koplampen, sporttoerenteller, lederen sportstoelen en een hoogwaardig audiosysteem. Maar tegelijkertijd komt de BRZ ook met achterwielaandrijving, Subaru 6-versnellingsbak, krachtige BOXER-motor en een start-stop systeem. De Subaru BRZ is een sportauto die evenveel voor schoonheid als voor kracht staat.

Meer informatie

Kleuren van de Subaru BRZ

De Subaru BRZ kan in een groot aantal lakkleuren geleverd worden. Afhankelijk van uw uitvoering kunt u kiezen uit de kleuren Crystal Black, Dark Grey, Ice Silver, Lapis Blue, WR Blue, Pure Red en Crystal White.

Subaru BRZ prijs en uitvoeringen

Wilt u de Subaru BRZ verder ontdekken? Onze officiële Subaru-dealer, Vireo Auto, helpt u graag verder. U kunt alle uitvoeringen en opties van de Subaru BRZ kopen bij Stern. Tevens bieden wij opties voor een Subaru BRZ lease, financiering, privé lease en verzekering. Gespecialiseerd Subaru onderhoud nodig? De Vireo Auto werkplaatsen beschikken over de juiste technologie en kennis om u de beste Subaru BRZ service aan te bieden.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Subaru BRZ Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Subaru BRZ kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Subaru lease

Voordelig een Subaru BRZ leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Subaru BRZ leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »