Rijden in de Subaru BRZ

De Subaru BRZ is een echte sportauto maar met alle betrouwbare technologie van Subaru. Dat betekent luxe details zoals Xenon koplampen, sporttoerenteller, lederen sportstoelen en een hoogwaardig audiosysteem. Maar tegelijkertijd komt de BRZ ook met achterwielaandrijving, Subaru 6-versnellingsbak, krachtige BOXER-motor en een start-stop systeem. De Subaru BRZ is een sportauto die evenveel voor schoonheid als voor kracht staat.

Kleuren van de Subaru BRZ

De Subaru BRZ kan in een groot aantal lakkleuren geleverd worden. Afhankelijk van uw uitvoering kunt u kiezen uit de kleuren Crystal Black, Dark Grey, Ice Silver, Lapis Blue, WR Blue, Pure Red en Crystal White.

Subaru BRZ prijs en uitvoeringen

Wilt u de Subaru BRZ verder ontdekken? Onze officiële Subaru-dealer, Vireo Auto, helpt u graag verder. U kunt alle uitvoeringen en opties van de Subaru BRZ kopen bij Stern. Tevens bieden wij opties voor een Subaru BRZ lease, financiering, privé lease en verzekering. Gespecialiseerd Subaru onderhoud nodig? De Vireo Auto werkplaatsen beschikken over de juiste technologie en kennis om u de beste Subaru BRZ service aan te bieden.

Subaru BRZ voorraad

Subaru BRZ privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Subaru BRZ

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Subaru BRZ

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Subaru BRZ financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Subaru BRZ schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Subaru BRZ onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Subaru onderhoud kunt u altijd terecht bij een Subaru dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen