Volkswagen Amarok bestellen bij Stern

Hij is 100% premium en hij is 100% pick-up. De nieuwe Volkswagen Amarok is een temperamentvolle verschijning op het asfalt. U kunt de Volkswagen Amarok nu in alle uitvoeringen bestellen bij onze officiële Volkswagen-dealer, Heron Auto. Tevens kun u de Volkswagen Amarok leasen of laten financieren via ons landelijk netwerk. Ontdek de luxe pick-up van Volkswagen bij Stern!

Volkswagen Amarok offerte aanvragen

Hebt u interesse in de nieuwe Volkswagen pick-up? De Amarok is nu leverbaar in alle uitvoeringen via de officiële Volkswagen-dealer van Stern: Heron Auto. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen of onze actuele Volkswagen bedrijfswagenvoorraad bekijken. Onze Volkswagen-verkoopadviseurs kunnen u ook verder informeren over leasen of financieren. Tevens bieden onze werkplaatsen gespecialiseerd Volkswagen-onderhoud en schadeherstel aan. Stern is de totaalaanbieder waar u zorgeloos kunt rijden in uw Volkswagen Amarok.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Volkswagen Amarok lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

VW Caddy lease actie »

Stel uw Volkswagen samen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”