Over Volvo

Volvo is een premium automerk wiens modellen bekendstaan om hun gebruiksgemak en veiligheid. Het Zweedse design en de robuuste uitstraling van de auto’s zijn direct herkenbaar. In een Volvo waant u zich direct een koning en u wordt ook bijna net zo goed beschermd. Volvo was al een pionier op het gebied van verkeersveiligheid nog voordat veel overheden hier eisen aan gingen stellen. Het was ook Volvo die de driepuntsgordel standaardiseerde in auto’s.

Zweeds design toegankelijk voor zakelijke rijders en privégebruik

De elegante uitstraling van modellen zoals de V60 en V40, maakt de Volvo een geliefde keuze onder zakelijke rijders. Tegelijkertijd heeft de chauffeur met gezin ook de keuze uit ruime modellen zoals de Volvo V70 en de nieuwe Volvo XC90. Ondanks de vele veiligheidsvoorzieningen en omvang, kunnen wij ook uitvoeringen met een milieuvriendelijke (hybride) motor aanbieden.

Ontdek Volvo bij Stern

Wilt u ook de schoonheid van Zweeds design ervaren? Bij Stern kunt u uw nieuwe Volvo kopen, leasen of financieren. Wij hebben tevens een gamma aan Volvo occasions beschikbaar met 2 jaar garantie. Onze officiële Volvo dealer is Svala Auto.

Volvo

Nieuw op voorraad »
Occasions »
Leasen »

Stern verkoopt het merk Volvo onder de naam Svala Auto.

Bekijk vestigingen »

De Volvo modellen

volvo-xc60-s

Volvo XC60

Ruime SUV met uniek Zweeds comfort.

Bekijk model »

volvo-v60-cc-s

Volvo V60 Cross Country

Met deze robuuste stationwagen is elke weg begaanbaar.

Bekijk model »

volvo-v60-s

Volvo V60

Praktische en zeer mooi vormgegeven stationwagen.

Bekijk model »

volvo-v70-s

Volvo V70

De nieuwe Volvo V70. Praktisch, ruim en de meest veilige stationwagen.

Bekijk model »

volvo-v40-s

Volvo V40

Compacte hatchback met de juiste mix tussen sportieviteit en comfort.

Bekijk model »

volvo-v90-s

Volvo V90

Maak kennis met de nieuwe V90. 

Bekijk model »

volvo-s60-s

Volvo S60

Unieke combinatie tussen design, sportief rijgedrag en comfort.

Bekijk model »

volvo-s60-cross-country

Volvo S60 Cross Country

De sportieve uitvoering van de S60: de Volvo S60 Cross Country!

Bekijk model »

volvo-v40-cc-s

Volvo V40 Cross Country

De robuuste Volvo V40 die geschikt is voor alle wegen.

Bekijk model »

volvo-xc90-s

Volvo XC90

Splinternieuwe SUV met een moderne Volvo designstijl.

Bekijk model »

volvo-s90

Volvo S90

De Volvo 90 start samen met de V90 een nieuwe modelgeneratie.

Bekijk model »

Volvo private lease aanvragen

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Volvo lease bij Stern

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Stern verzekert uw Volvo

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Een Stern financiering aanvragen

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Volvo Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans.

Vraag Volvo onderhoud aan

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volvo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volvo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.