Over Volvo

Volvo is een premium automerk wiens modellen bekendstaan om hun gebruiksgemak en veiligheid. Het Zweedse design en de robuuste uitstraling van de auto’s zijn direct herkenbaar. In een Volvo waant u zich direct een koning en u wordt ook bijna net zo goed beschermd. Volvo was al een pionier op het gebied van verkeersveiligheid nog voordat veel overheden hier eisen aan gingen stellen. Het was ook Volvo die de driepuntsgordel standaardiseerde in auto’s.

Zweeds design toegankelijk voor zakelijke rijders en privégebruik

De elegante uitstraling van modellen zoals de V60 en V40, maakt de Volvo een geliefde keuze onder zakelijke rijders. Tegelijkertijd heeft de chauffeur met gezin ook de keuze uit ruime modellen zoals de Volvo V70 en de nieuwe Volvo XC90. Ondanks de vele veiligheidsvoorzieningen en omvang, kunnen wij ook uitvoeringen met een milieuvriendelijke (hybride) motor aanbieden.

Ontdek Volvo bij Stern

Wilt u ook de schoonheid van Zweeds design ervaren? Bij Stern kunt u uw nieuwe Volvo kopen, leasen of financieren. Wij hebben tevens een gamma aan Volvo occasions beschikbaar met 2 jaar garantie. Onze officiële Volvo dealer is Svala Auto.

Volvo

Nieuw op voorraad »
Occasions »
Leasen »

Stern verkoopt het merk Volvo onder de naam Svala Auto.

Bekijk vestigingen »

Modellen

Volvo personenwagens

Volvo-V40_03

Volvo V40

Compacte hatchback met de juiste mix tussen sportieviteit en comfort.

Bekijk model »

volvo-xc60-s

Volvo XC40

De crossover is uitgeroepen tot Auto van het jaar 2018!

Bekijk model »

volvo-xc60-s

Volvo XC60

Ruime SUV met uniek Zweeds comfort.

Bekijk model »

volvo-xc90-s

Volvo XC90

Splinternieuwe SUV met een moderne Volvo designstijl.

Bekijk model »

volvo-v60-cc-s

Volvo V60 Cross Country

Met deze robuuste stationwagen is elke weg begaanbaar.

Bekijk model »

volvo-v60-s

Volvo V60

Praktische en zeer mooi vormgegeven stationwagen.

Bekijk model »

volvo-v90-s

Volvo V90

Maak kennis met de nieuwe V90. 

Bekijk model »

volvo-s60-s

Volvo S60

Unieke combinatie tussen design, sportief rijgedrag en comfort.

Bekijk model »

Volvo-V40-Cross-Country_03

Volvo V40 Cross Country

De robuuste Volvo V40 die geschikt is voor alle wegen.

Bekijk model »

volvo-s90

Volvo S90

De Volvo 90 start samen met de V90 een nieuwe modelgeneratie.

Bekijk model »

volvo-v90-s

Volvo V90 Cross Country

Maak kennis met de nieuwe V90 XC 

Bekijk model »

Leasen

Nieuwe Volvo leasen bij Stern

Waarom een nieuwe Volvo kopen als leasen zoveel voordeliger is? Een Volvo privé of zakelijk leasen bij Stern betekent dat u automatisch geniet van onze beste mobiliteitsservice. Een Volvo private lease wordt steeds populairder in Nederland omdat u zo veel grip krijgt op uw maandelijkse kosten. U hoeft alleen nog zelf uw brandstofkosten te betalen met een Volvo private lease.

Een nieuwe Volvo zakelijk leasen is tevens zeer populair. Stern levert alle Volvo-modellen en adviseert full operational lease. Uw Volvo lease komt dan met een echte all-in prijs, waar alle kosten voor onderhoud, verzekering en belasting bij zijn inbegrepen. Shortlease en occasionlesae behoren eveneens tot de mogelijkheden. Goedkoop uw nieuwe Volvo leasen? Dan is Stern uw mobiliteitspartner.

volvo-v90

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor alle automerken.

Meer over Schade en Onderhoud »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »