Nieuwe Mercedes A-Klasse kopen bij Stern

De Mercedes-Benz A-Klasse is een nieuwe generatie Mercedes, ontworpen voor een nieuw tijdperk. Zuiniger en aerodynamischer dan andere auto’s in het a-segment terwijl er een indrukwekkend vermogen onder de motorkap bewaard blijft. De nieuwe A-Klasse is een auto die alles wil, behalve concessies doen. Stap in bij een vestiging van Stern Auto. U kunt bij ons de Mercedes-Benz A-Klasse kopen, leasen en wij bieden ook zeer aantrekkelijke financieringen aan. Ontdek de mogelijkheden voor vermogen en uitrustingsniveaus.

Meer informatie

Nieuwe motoruitvoeringen van de A-Klasse

Soepel rijden is altijd de norm geweest met de A-Klasse. De nieuwe editie blijft daar trouw aan maar dan met een nog lager brandstofverbruik. 3,6 l / 100 km presteert de A-Klasse met haar 4-cilinder dieselmotor. Daarnaast kan de A-Klasse ook gekocht worden met een 4-cilinder benzinemotor of de AMG 2.0 liter 4-cilinder turbomotor. Die laatste motor biedt u een koppel van 450 Nm wat de A-Klasse in 4,6 seconden van 0 naar 100 brengt, uiteraard soepel als een coupé.

Sportieve Mercedes met veel standaard veiligheidsopties

Het sportieve design en de pittige prestaties maken de A-Klasse een hatchback waarin u gerust kun scheuren. Toch verwerkt Mercedes, naast haar kenmerkende comfort, ook genoeg beveiligingssystemen in het ontwerp. Maar liefst 11 assistentiesystemen kunnen toegevoegd worden aan de Mercedes-Benz A-Klasse. Standaard krijgt u al Collision Detection Assist en Attention Assist mee. Ook wegrijhulp voor hellingen wordt meegeleverd bij alle edities van de Mercedes-Benz A-Klasse.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz A-Klasse kopen?

De Mercedes-Benz A-Klasse kunt u bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Nachtzwart, Jupiterrood en Cirruswit. Voor een meerprijs kunt u de A-Klasse ook rijden in de metallic kleuren Berggrijs, Oriëntbruin, Elbaietgroen, Zuidzeeblauw, Kosmoszwart, Poolzilver, Noorderlichtviolet.

A-Klasse kopen, nieuw, occasion of leasen

De kleinste Mercedes behoort gewoon tot een van de meest indrukwekkende modellen van Mercedes-Benz. Geïnteresseerd in de nieuwe A-Klasse? U kunt hem in alle uitvoeringen en met diverse optiepakketten kopen bij Stern Auto. U kunt ook ons uitgebreide Mercedes occasion aanbod online bekijken of meer informatie vragen over een A-Klasse leasen of financieren.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz A-Klasse Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz A-Klasse kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz A-Klasse leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz A-Klasse leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »