Nieuwe Mercedes A-Klasse kopen bij Stern

De Mercedes-Benz A-Klasse is een nieuwe generatie Mercedes, ontworpen voor een nieuw tijdperk. Zuiniger en aerodynamischer dan andere auto’s in het a-segment terwijl er een indrukwekkend vermogen onder de motorkap bewaard blijft. De nieuwe A-Klasse is een auto die alles wil, behalve concessies doen. Stap in bij een vestiging van Stern Auto. U kunt bij ons de Mercedes-Benz A-Klasse kopen, leasen en wij bieden ook zeer aantrekkelijke financieringen aan. Ontdek de mogelijkheden voor vermogen en uitrustingsniveaus.

Nieuwe motoruitvoeringen van de A-Klasse

Soepel rijden is altijd de norm geweest met de A-Klasse. De nieuwe editie blijft daar trouw aan maar dan met een nog lager brandstofverbruik. 3,6 l / 100 km presteert de A-Klasse met haar 4-cilinder dieselmotor. Daarnaast kan de A-Klasse ook gekocht worden met een 4-cilinder benzinemotor of de AMG 2.0 liter 4-cilinder turbomotor. Die laatste motor biedt u een koppel van 450 Nm wat de A-Klasse in 4,6 seconden van 0 naar 100 brengt, uiteraard soepel als een coupé.

Sportieve Mercedes met veel standaard veiligheidsopties

Het sportieve design en de pittige prestaties maken de A-Klasse een hatchback waarin u gerust kun scheuren. Toch verwerkt Mercedes, naast haar kenmerkende comfort, ook genoeg beveiligingssystemen in het ontwerp. Maar liefst 11 assistentiesystemen kunnen toegevoegd worden aan de Mercedes-Benz A-Klasse. Standaard krijgt u al Collision Detection Assist en Attention Assist mee. Ook wegrijhulp voor hellingen wordt meegeleverd bij alle edities van de Mercedes-Benz A-Klasse.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz A-Klasse kopen?

De Mercedes-Benz A-Klasse kunt u bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Nachtzwart, Jupiterrood en Cirruswit. Voor een meerprijs kunt u de A-Klasse ook rijden in de metallic kleuren Berggrijs, Oriëntbruin, Elbaietgroen, Zuidzeeblauw, Kosmoszwart, Poolzilver, Noorderlichtviolet.

A-Klasse kopen, nieuw, occasion of leasen

De kleinste Mercedes behoort gewoon tot een van de meest indrukwekkende modellen van Mercedes-Benz. Geïnteresseerd in de nieuwe A-Klasse? U kunt hem in alle uitvoeringen en met diverse optiepakketten kopen bij Stern Auto. U kunt ook ons uitgebreide Mercedes occasion aanbod online bekijken of meer informatie vragen over een A-Klasse leasen of financieren.

Mercedes A-Klasse voorraad

Mercedes-Benz A-Klasse leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Mercedes-Benz A-Klasse verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financieringen voor de A-Klasse

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes A-Klasse schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

A-Klasse privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Mercedes-Benz A-Klasse onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten