De Alfa Romeo Giulietta heeft een facelift gekregen. Met een scherper design dat meer in lijn valt met de andere Alfa Romeo-modellen. Onder meer de voorbumper is vernieuwd. De Giulietta blijft een Alfa Romeo pur sang, met traditionele Alfa-grille, grote LED-koplampen en stevige flanken. Het is een auto waarmee u mag racen, maar tegelijkertijd met genoeg vriendelijkheid in het design dat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Er zal zeker opgekeken worden wanneer de Alfa Romeo Giulietta langsrijdt, dat is de aantrekkingskracht van het ontwerp.

Stel de nieuwe Alfa Romeo Giulietta samen

Wilt u ook de essentie van Alfa Romeo ervaren? Neem contact op met onze officiële Alfa Romeo dealer, Vireo Auto, voor een vrijblijvende proefrit in de Alfa Romeo Giulietta. Onze verkoopadviseurs kunnen u een vrijblijvende offerte aanbieden en adviseren over de beste Alfa Romeo Giulietta uitvoering.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Alfa Romeo Giulietta Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Alfa Romeo Giulietta kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Alfa Romeo lease

Voordelig een Alfa Romeo Giulietta leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Alfa Romeo Giulietta leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »