De Alfa Romeo Giulietta heeft in 2016 een facelift gekregen. Met een scherper design dat meer in lijn valt met de andere Alfa Romeo-modellen. Onder meer de voorbumper is vernieuwd. De Giulietta blijft een Alfa Romeo pur sang, met traditionele Alfa-grille, grote LED-koplampen en stevige flanken. Het is een auto waarmee u mag racen, maar tegelijkertijd met genoeg vriendelijkheid in het design dat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Er zal zeker opgekeken worden wanneer de Alfa Romeo Giulietta langsrijdt, dat is de aantrekkingskracht van het ontwerp.

De Alfa Romeo Giulietta leasen in 2016 kan met 21% bijtelling. Het betreft de uitvoernig met 1.6 JTDM motor, die een CO2-uitstoot van 99 gr/km heeft. Laag genoeg om in aanmerking te komen voor belastingvoordeel.

Stel de nieuwe Alfa Romeo Giulietta samen

Wilt u ook de essentie van Alfa Romeo ervaren? Neem contact op met onze officiële Alfa Romeo dealer, Vireo Auto, voor een vrijblijvende proefrit in de Alfa Romeo Giulietta. Onze verkoopadviseurs kunnen u een vrijblijvende offerte aanbieden en adviseren over de beste Alfa Romeo Giulietta uitvoering.

Alfa Romeo Giulietta voorraad