De dynamische Audi A3, boordevol innovatie

De verpersoonlijking van sportiviteit en innovatie vindt u natuurlijk in de Audi range. De Audi A3, om precies te zijn, durft een uniek design te tonen maar ook pure dynamiek uit te stralen. Elke rit zal weer een nieuwe ervaring opleveren, dat is de kracht van de nieuwe Audi A3.

Nu ook leverbaar als de Audi RS 3 Sportback, een nieuwe uitvoering met de meest sportieve uitrusting van de hele A3 range.

Gestroomlijnd exterieur van de Audi A3

Het design van de A3 is op de schop gegaan. Audi heeft het model lager en gespierder gemaakt. De vormen zijn wat wilder, wat een mannelijke uitstraling geeft aan het al erg stoere exterieur. Let ook op de tornadolijn onder de ramen, die het slanke zijprofiel nog verder accentueren. Alsof de Audi A3 uit marmer gebeiteld is tot een gestroomlijnd, perfect geheel.

Dynamisch en sportief interieur

Het interieur van de nieuwe A3 doet mee aan het verleiden van de bestuurder doormiddel van dynamiek en sportiviteit. U zit als een koning in de comfortabele stoelen die ook uitstekend functioneren voor de sportieve rijder. De race-eigenschappen van de Audi A3 komen terug in de jet designs van de ventilatieroosters en de lederen sportstoelen. Van buiten doen de strakke dakspoiler en de zijspiegels gemonteerd op de portieren mee aan het sportauto uiterlijk. 

Audi A3 motoren

De keuze uit motoren is zeer gevarieerd voor de A3. U kunt de sportieve Audi uitrusten met de nieuwe generatie TFSI benzinemotoren of de TDI dieselmotoren. Beide series staan bekend om hoge prestaties tegenover een opmerkelijk laag brandstofverbruik. De benzinerijder kan al voor de 1.2 liter motor in zijn Audi A3 gaan, met een vermogen van 81 kW (110 pk). Hogere vermogens zijn beschikbaar met een 1.4 of 1.8 liter benzinemotor. Dieselrijders hebben ook veel keuze wanneer ze voor de nieuwe A3 gaan. Van de 1.6 liter met 77 kW (105 pk) vermogen tot een pittige 2.0 liter diesel met 135 kW (184 pk) onder de motorkap.

Laag brandstofverbruik dankzij de innovatie in de nieuwe A3

Zuinig brandstofverbruik en een tot perfectie gestroomlijnd uiterlijk, betekenen nog niet dat de opties van de Audi A3 beperkt zijn. Integendeel, u kunt veel richtingen op met de uitrusting van de A3. De slanke koplampen zijn uit te breiden met LED-dagrijverlichting of full-LED koplampen. Veiligheidssystemen zoals de nieuwe Audi Side Assist, waarschuwen u via lichten in de zijspiegels, of er verkeer in de dode hoeken rijdt. Dan zijn er nog meer handige opties leverbaar bij ons: airco, parking assist, MMI navigatiesysteem en adaptive cruise control. Omdat iedereen perfectie anders mag ervaren.

Beschikbare Audi A3 kleuren

U kunt de Audi A3 in de uni lakkleuren Amalfiwit, Briljantrood, Briljantzwart bestellen. Daarnaast zijn er optioneel de metallic kleuren Beloegabruin, Dakotagrijs, Floretzilver, Gletsjerwit, Monsoongrijs, Mythezwart, Scubablauw en Shirazrood.

Stel uw perfecte Audi A3 samen via Stern

Wilt u verleid worden door de Audi A3? Stern voorziet u graag van extra informatie en service. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, staat voor u klaar omk de beste A3 configuratie samen te stellen. U kunt alle uitvoeringen van de Audi A3 nieuw kopen maar ook leasen of financieren. Een Audi verzekeren of als occasion kopen behoort tevens tot de mogelijkheden en wij voeren daarnaast gespecialiseerd Audi A3 onderhoud uit op de Heron Auto vestigingen.

Audi A3 voorraad