De dynamische Audi A3, boordevol innovatie

De verpersoonlijking van sportiviteit en innovatie vindt u natuurlijk in de Audi range. De Audi A3, om precies te zijn, durft een uniek design te tonen maar ook pure dynamiek uit te stralen. Elke rit zal weer een nieuwe ervaring opleveren, dat is de kracht van de nieuwe Audi A3.

Nu ook leverbaar als de Audi RS 3 Sportback, een nieuwe uitvoering met de meest sportieve uitrusting van de hele A3 range.

De dynamische Audi A3, boordevol innovatie

Gestroomlijnd exterieur van de Audi A3

Het design van de A3 is op de schop gegaan. Audi heeft het model lager en gespierder gemaakt. De vormen zijn wat wilder, wat een mannelijke uitstraling geeft aan het al erg stoere exterieur. Let ook op de tornadolijn onder de ramen, die het slanke zijprofiel nog verder accentueren. Alsof de Audi A3 uit marmer gebeiteld is tot een gestroomlijnd, perfect geheel.

Dynamisch en sportief interieur

Het interieur van de nieuwe A3 doet mee aan het verleiden van de bestuurder doormiddel van dynamiek en sportiviteit. U zit als een koning in de comfortabele stoelen die ook uitstekend functioneren voor de sportieve rijder. De race-eigenschappen van de Audi A3 komen terug in de jet designs van de ventilatieroosters en de lederen sportstoelen. Van buiten doen de strakke dakspoiler en de zijspiegels gemonteerd op de portieren mee aan het sportauto uiterlijk. 

Audi A3 motoren

De keuze uit motoren is zeer gevarieerd voor de A3. U kunt de sportieve Audi uitrusten met de nieuwe generatie TFSI benzinemotoren of de TDI dieselmotoren. Beide series staan bekend om hoge prestaties tegenover een opmerkelijk laag brandstofverbruik. De benzinerijder kan al voor de 1.2 liter motor in zijn Audi A3 gaan, met een vermogen van 81 kW (110 pk). Hogere vermogens zijn beschikbaar met een 1.4 of 1.8 liter benzinemotor. Dieselrijders hebben ook veel keuze wanneer ze voor de nieuwe A3 gaan. Van de 1.6 liter met 77 kW (105 pk) vermogen tot een pittige 2.0 liter diesel met 135 kW (184 pk) onder de motorkap.

Laag brandstofverbruik dankzij de innovatie in de nieuwe A3

Zuinig brandstofverbruik en een tot perfectie gestroomlijnd uiterlijk, betekenen nog niet dat de opties van de Audi A3 beperkt zijn. Integendeel, u kunt veel richtingen op met de uitrusting van de A3. De slanke koplampen zijn uit te breiden met LED-dagrijverlichting of full-LED koplampen. Veiligheidssystemen zoals de nieuwe Audi Side Assist, waarschuwen u via lichten in de zijspiegels, of er verkeer in de dode hoeken rijdt. Dan zijn er nog meer handige opties leverbaar bij ons: airco, parking assist, MMI navigatiesysteem en adaptive cruise control. Omdat iedereen perfectie anders mag ervaren.

Beschikbare Audi A3 kleuren

U kunt de Audi A3 in de uni lakkleuren Amalfiwit, Briljantrood, Briljantzwart bestellen. Daarnaast zijn er optioneel de metallic kleuren Beloegabruin, Dakotagrijs, Floretzilver, Gletsjerwit, Monsoongrijs, Mythezwart, Scubablauw en Shirazrood.

Stel uw perfecte Audi A3 samen via Stern

Wilt u verleid worden door de Audi A3? Stern voorziet u graag van extra informatie en service. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, staat voor u klaar omk de beste A3 configuratie samen te stellen. U kunt alle uitvoeringen van de Audi A3 nieuw kopen maar ook leasen of financieren. Een Audi verzekeren of als occasion kopen behoort tevens tot de mogelijkheden en wij voeren daarnaast gespecialiseerd Audi A3 onderhoud uit op de Heron Auto vestigingen.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Audi A3 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Audi A3 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Audi lease

Voordelig een Audi A3 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Audi A3 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »