Audi A4 design

De Audi A4 is een rots in de branding. Met zijn steen grijzegrille en nieuw ontworpen koplampen, creëert de A4 aan de voorzijde een soort 3D-effect dat zowel klassiek als innovatief is voor Audi. Het roemruchte verleden van het merk keert terug in grote details, zoals de doorgetrokken strakke lijnen van voor tot achter. De auto lijkt zo optisch langer wat meegenomen wordt in de gespierde vormtaal. De Audi A4 is een auto die ‘road presence’ uitstraalt. Mensen moeten ervoor uit de kant gaan, voornamelijk zodat ze dan beter het vakmanschap van Audi kunnen bewonderen. 

Meer informatie

Audi A4 interieur details

Van binnen is de Audi A4 misschien nog wel professioneler qua uitstraling. Dat komt door een keur aan chroomdetails op het dashboard en de portieren. Van de airconditioning tot de draaiknop van het navigatiesysteem en diverse andere functies, het Audi A4 dashboard is iets bijzonders. U kunt de eerste keer dat u in de A4 zit ook vol ontzag achterover leunen. De auto is voorzien van speciale comfortstoelen met verwarming en ventilatie. Diverse decoratiekleuren voor het interieur zijn leverbaar bij Stern, van staalgrijs tot veenbruin en meer.

Beschikbare Audi A4 kleuren

De Audi A4 kan in de uni lakkleuren Ibiswit, Briljantrood en Briljantzwart worden besteld. Daarnaast er is er een extra lijn metallic carrosseriekleuren beschikbaar: Cuvéezilver, Dakotagrijs, Floretzilver, Gletsjerwit, Moonlightblauw, Vulkaanrood, Monsoongrijs, Mythezwart, Scubablauw, Teakbruin, Tornadogrijs, Utopiablauw, Misanorood, Daytonagrijs en Lavagrijs.

Stel uw Audi A4 samen via Stern

Nieuwsgierig naar de nieuwe Audi A4? Stern helpt u graag verder op het gebied van informatie en opties. Via onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, hebben wij toegang tot alle uitvoeringen en veiligheidsopties, zoals adaptive cruise control en lane assist. Dankzij ons automotive totaalpakket kunt u de Audi A4 ook leasen of financieren. Een Audi verzekeren of als occasion kopen behoort tevens tot de mogelijkheden, net als gespecialiseerd Audi-onderhoud. Laat u verder helpen met uw ideale Audi A4 uitvoering. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Audi A4 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Audi A4 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Audi lease

Voordelig een Audi A4 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Audi A4 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »