Audi A4 design

De Audi A4 is een rots in de branding. Met zijn steen grijzegrille en nieuw ontworpen koplampen, creëert de A4 aan de voorzijde een soort 3D-effect dat zowel klassiek als innovatief is voor Audi. Het roemruchte verleden van het merk keert terug in grote details, zoals de doorgetrokken strakke lijnen van voor tot achter. De auto lijkt zo optisch langer wat meegenomen wordt in de gespierde vormtaal. De Audi A4 is een auto die ‘road presence’ uitstraalt. Mensen moeten ervoor uit de kant gaan, voornamelijk zodat ze dan beter het vakmanschap van Audi kunnen bewonderen. 

Audi A4 interieur details

Van binnen is de Audi A4 misschien nog wel professioneler qua uitstraling. Dat komt door een keur aan chroomdetails op het dashboard en de portieren. Van de airconditioning tot de draaiknop van het navigatiesysteem en diverse andere functies, het Audi A4 dashboard is iets bijzonders. U kunt de eerste keer dat u in de A4 zit ook vol ontzag achterover leunen. De auto is voorzien van speciale comfortstoelen met verwarming en ventilatie. Diverse decoratiekleuren voor het interieur zijn leverbaar bij Stern, van staalgrijs tot veenbruin en meer.

Beschikbare Audi A4 kleuren

De Audi A4 kan in de uni lakkleuren Ibiswit, Briljantrood en Briljantzwart worden besteld. Daarnaast er is er een extra lijn metallic carrosseriekleuren beschikbaar: Cuvéezilver, Dakotagrijs, Floretzilver, Gletsjerwit, Moonlightblauw, Vulkaanrood, Monsoongrijs, Mythezwart, Scubablauw, Teakbruin, Tornadogrijs, Utopiablauw, Misanorood, Daytonagrijs en Lavagrijs.

Stel uw Audi A4 samen via Stern

Nieuwsgierig naar de nieuwe Audi A4? Stern helpt u graag verder op het gebied van informatie en opties. Via onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, hebben wij toegang tot alle uitvoeringen en veiligheidsopties, zoals adaptive cruise control en lane assist. Dankzij ons automotive totaalpakket kunt u de Audi A4 ook leasen of financieren. Een Audi verzekeren of als occasion kopen behoort tevens tot de mogelijkheden, net als gespecialiseerd Audi-onderhoud. Laat u verder helpen met uw ideale Audi A4 uitvoering. 

Audi A4 voorraad