De sportieve Audi A5

De Audi A5 kunt u kopen als coupé, sportback of cabriolet. Teven is het sportieve topmodel, de Audi S5 coupé leverbaar. Alle carrosserieën en uitvoeringen zijn toonbeelden van elegant, sportief design. De Audi A5 blijft zakelijk ogen maar heeft ook veel spannende details meegekregen. Het interieur is standaard zeer luxe en kan met opties uitgebreid worden zoals verwarmbare stoelen en een panoramadak. De wow-factor van uw eerste rit in de Audi A5, blijft dankzij de hoge prestaties nog lang door echoën in de daaropvolgende ritten.

Motoren Audi A5 Coupé

  • TDI Ultra – 140 kW / 190 pk
  • TDI – 140 kW / 190 pk
  • TFSI – 140 kW / 190 pk
  • TFSI S tronic – 140 kW / 190 pk
  • TFSI quattro S tronic – 185 kW / 252 pk
  • TDI quattro S tronic – 160 kW / 218 pk

Welke Audi A5 kleuren kunt u kopen?

U kunt de Audi A5 standaard in 3 unilak kleuren bestellen: Briljantzwart of Ibiswit. Daarnaast bieden wij een range metallic kleuren aan zodat u een ruime keus voor uw Audi carrosserie heeft. De kleuren heten als volgt: Argusbruin, Cuvéezilver, Floretzilver, Gletsjerwit, Gotlandgroen, Moonlightblauw, Manhattangrijs, Matadorrood, Monsoongrijs, Mythoszwart, Scubablauw en Tangorood.

Audi A5 bestellen bij Stern

U kunt de Audi A5 kopen, leasen of laten financieren bij Stern. De Audi A5 is leverbaar als coupé, sportback of cabriolet. Ook de Audi S5 uitvoeringen zijn leverbaar bij Stern. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, kan alle A5 modellen, uitvoeringen en accessoires leveren. Tevens kunt u bij hun werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Audi-onderhoud. Dankzij het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern kunt u ook de Audi A5 direct verzekeren en genieten van nog veel meer aantrekkelijke opties.

Audi A5 voorraad

Lease een A5

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Privé lease een A5

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Verzeker uw Audi A5

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Audi A5 financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Audi A5 schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Audi A5 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen