Over de nieuwe Audi A6

De Audi A6 kenmerkt zich door een groot aantal horizontale lijnen in het exterieur. Een tornadolijn trekt zich als een dikke streep aan de zijkant door tot de achterzijde; de strakke LED-koplampen evenaren de helderheid van daglicht en de chroomspijlen in de lage grille geven een klassieke maar ook dynamische eerste indruk. Elke Audi straalt zelfverzekerdheid uit maar de nieuwe A6 legt daar nog eens de klemtoon op door gewoon klassieke premium details toe te passen. Dat keert extra sterk terug doordat de Audi A6 optioneel met 20 inch gesmede lichtmetalen velgen met 5-arm sterdesign geleverd wordt. De geschiedenis herhaalt zichzelf op de beste manier mogelijk.

Audi A6 interieur 

Net als het exterieur is het interieur van de Audi A6 eigenzinnig klassiek op de juiste plaatsen. De warme kleuren waarin de bekleding en het dashboard geleverd kunnen worden, geven een exclusief karakter aan de Audi. De nieuwste technologie is echter niet buiten handbereik, met MMI navigatie, TFT kleurendisplay en een 14 luidsprekers sterke Bose Surround Sound geluidsinstallatie. Tot slot is het interieur van de nieuwe A6 ook nog eens verrassend ruim. U kunt het zelf ervaren in een van de Audi showrooms van Heron Auto, de officiële Audi-dealer van Stern.

Vermogen en motor uitvoering Audi A6

De Audi A6 kan zowel geleverd worden met benzinemotor als dieselmotor. Snelheid is een gegeven dankzij de 1.8 liter TFSI motor met een vermogen van 140 kW. De A6 accelereert met deze benzinemotor van 0 naar 100 km/u in 7,9 seconden. De 3.0 TDI dieselmotor doet hetzelfde met de A6 in slechts 5 seconden. De nieuwe generatie Audi-motoren staan echter bekend om hun lage brandstofverbruik ondanks de hoge prestaties. Dat komt door innovaties zoals het Start-Stop systeem, Audi Drive Select voor meerdere efficiënte rijstanden en de S-tronic versnellingsbak.

In welke kleuren kunt u de Audi A6 kopen?

U kunt de Audi A6 standaard in 2 unilak kleuren kopen: Briljantzwart en Ibiswit. Daarnaast heeft u nog de keuze uit een grote selectie metallic kleuren, zoals Aviatorblauw, Dakotagrijs, Floretzilver, Gletsjerwit, Havannazwart, Karatebeige, Moonlightblauw, Mythezwart, Oolonggrijs, Tornadogrijs, Daytonagrijs, Granaatrood of Misanorood. 

Audi A6 kopen? Bespreek de mogelijkheden met ons!

Nieuwsgierig geworden wat de Audi A6 u nog meer kan bieden? Laat u overtuigen door het uitgebreide producten- en dienstenpakket van Stern. U kunt niet alleen een nieuwe Audi kopen via onze officiële dealers, wij kunnen u ook een Audi A6 lease, financiering of verzekering aanbieden. Een Audi als occasion kopen kan tevens geregeld worden via Stern. Wij helpen u de ideale Audi A6 samen te stellen voor uw situatie.

Audi A6 voorraad

Lease een A6

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Privé lease een A6

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Verzeker een Audi A6

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financieren van een Audi A6

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Audi A6

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Audi A6 service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen