Over de Audi A7 Sportback

De nieuwe Audi A7 maakte grote indruk in de uitgebreide Audi-range. De Sportback heeft de luxe van een limousine gekruist met een dynamische coupé en het praktische comfort van een Avant. De Audi A7 is daarmee een auto geworden  die iedereen zal aanspreken. Vol met passie met de nieuwste innovaties op het gebied van technologie. Zoals de Matrix LED koplampen en diverse assistentiesystemen die het rijden veiliger en leuker maken. Een aantal van deze systemen zijn optioneel want de standaard Audi A7 biedt al enorm veel rijplezier.

In welke kleuren kunt u de Audi A7 kopen?

U kunt de Audi A7 standaard in 2 unilak kleuren kopen: Ibiswit en Briljantzwart. Daarnaast heeft u nog de keuze uit een grote selectie metallic kleuren, zoals Cuvéezilver, Dakotagrijs, Floretzilver, Gletsjerwit, Havannazwart, Karatebeige, Moonlightblauw, Mythezwart, Oolonggrijs, Tornadogrijs, Daytonagrijs, Granaatrood of Misanorood.

Alle Audi A7 opties en service leverbaar via Stern

U kunt de Audi A7 kopen, leasen of laten financieren bij Stern. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, kan alle A7 modellen, uitvoeringen en accessoires leveren. Tevens kunt u bij hun werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Audi-onderhoud. Dankzij het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern kunt u ook de Audi A7 direct verzekeren en genieten van nog veel meer aantrekkelijke opties.

Audi A7 voorraad

Lease een A7

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Privé lease een A7

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Audi A7 service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Audi A7 verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Audi A7 financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Audi A7 schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten