Audi A8 details

Soms moet er een sprong in het diepe gemaakt worden met een model en dat heeft Audi gedaan met de nieuwe generatie A8. De Audi A8 is een imposante limousine geworden met een sportief exterieur. Alles wat de eerdere A8 uitvoeringen geweldig maakte is samengebracht in het nieuwe model. Inclusief een luxe vernieuwd interieur en innovatieve opties zoals een parkeerassistent, head-up display en een premium Bang & Olufsen audiosysteem.

Welke Audi A8 kleuren kunt u kopen?

U kunt de Audi A8 standaard in 2 unilak kleuren bestellen: Briljantzwart en Ibiswit. Tevens heeft u de keuze uit deze optionele metallic kleuren: Argusbruin, Cuvéezilver, Floretzilver, Gletsjerwit, Havannazwart, Moonlightblauw, Monsoongrijs, Oolonggrijs of Phantomzwart.

Audi A8 te koop in alle uitvoeringen via Stern

U kunt de Audi A8 kopen, leasen of laten financieren bij Stern. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, kan alle A8 modellen, uitvoeringen en accessoires leveren. Tevens kunt u bij hun werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Audi-onderhoud. Dankzij het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern kunt u ook de Audi A8 direct verzekeren en genieten van nog veel meer aantrekkelijke opties.

Audi A8 voorraad

Lease een A8

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Privé lease een A8

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Audi A8 verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Audi A8 financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Audi A8 schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Audi A8 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen