De Audi Q3 crossover

De Audi Q3 is uit volledig nieuwe ideeën en concepten ontstaan. Ontworpen voor mensen met een dynamisch leven, die veel in de stad rondrijden maar ook het vermogen van een SUV willen hebben. De Audi Q3 vervult die wensen; een hippe crossover met een premium interieur vol hoogwaardige details. Zelfs de ventilatieroosters hebben een hoogglans afwerking gekregen. Optioneel kunt u nog meer luxe toevoegen zoals een BOSE surround sound systeem. 

De Audi Q3 carrosseriekleuren

De Audi Q3 kan standaard in Cortinawit of Briljantzwart geleverd worden. Daarnaast heeft u de keuze uit de volgende metallic kleuren: Cuvéezilver, Floretzilver, Gletsjerwit, Hainanblauw, Moessongrijs, Mythezwart, Toendrabruin of Utopiablauw.

Stern, uw Audi Q3 totaalaanbieder

U kunt de Audi Q3 kopen, leasen of laten financieren bij Stern. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, kan alle Q3 modellen, uitvoeringen en accessoires leveren. Tevens kunt u bij hun werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Audi-onderhoud. Dankzij het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern geniet u van diverse voordelen op het gebied van Audi Q3 service.

Audi Q3 voorraad

Leasen een Q3

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Privé leasen een Q3

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Audi Q3 verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Audi Q3 financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Audi Q3 schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud voor de Audi Q3

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen