Over de Audi Q5 crossover

Zoekt u een Audi die de vele voordelen van een SUV heeft maar tegelijkertijd de elegantie en prestaties van een kleiner model bevat? De Audi Q5 is volledig volgens deze ideologie ontworpen. De stevige prestaties en het robuuste uiterlijk van een crossover, samen met het premium comfort en heerlijk rijplezier. Optioneel is de Q5 leverbaar met panoramadak om de geweldige ambiance in het interieur te versterken. Ook kunt u de Audi met een Bang & Olufsen Advanced Sound System bestellen.

Audi Q5 voorraad

Audi Q5 kleuren

De Audi Q5 kleurenzijn standaard Briljantzwart of Ibiswit. U heeft daarnaast ook de keuze uit een metallic kleur zoals Cuvéezilver, Floretzilver, Gletsjerwit, Moonlightblauw, Mayabruin, Monsoongrijs, Mythoszwart, Scubablauw, Teakbruin, Utopiablauw, Vulkaanrood, Daytonagrijs of Lavagrijs.

Audi Q5 Pro Line, Pro Line Plus en Sport te koop

U kunt de Audi Q5 kopen, leasen of laten financieren bij Stern. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, kan alle Q5 modellen, uitvoeringen en accessoires leveren. Tevens kunt u bij hun werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Audi-onderhoud. Dankzij het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern kunt u ook de Audi Q5 direct verzekeren en genieten van nog veel meer aantrekkelijke opties.

Audi Q5 private lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Audi Q5

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Audi Q5

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financieringen voor een Audi Q5

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Audi Q5

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Audi Q5 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen