Zoekt u een Audi die de vele voordelen van een SUV heeft maar tegelijkertijd de elegantie en prestaties van een kleiner model bevat? De Audi Q5 is volledig volgens deze ideologie ontworpen. De stevige prestaties en het robuuste uiterlijk van een crossover, samen met het premium comfort en heerlijk rijplezier. Optioneel is de Q5 leverbaar met panoramadak om de geweldige ambiance in het interieur te versterken. Ook kunt u de Audi met een Bang & Olufsen Advanced Sound System bestellen.

Meer informatie

Audi Q5 kleuren

De Audi Q5 kleurenzijn standaard Briljantzwart of Ibiswit. U heeft daarnaast ook de keuze uit een metallic kleur zoals Cuvéezilver, Floretzilver, Gletsjerwit, Moonlightblauw, Mayabruin, Monsoongrijs, Mythoszwart, Scubablauw, Teakbruin, Utopiablauw, Vulkaanrood, Daytonagrijs of Lavagrijs.

Audi Q5 Pro Line, Pro Line Plus en Sport te koop

U kunt de Audi Q5 kopen, leasen of laten financieren bij Stern. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, kan alle Q5 modellen, uitvoeringen en accessoires leveren. Tevens kunt u bij hun werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Audi-onderhoud. Dankzij het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern kunt u ook de Audi Q5 direct verzekeren en genieten van nog veel meer aantrekkelijke opties.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Audi Q5 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Audi Q5 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Audi lease

Voordelig een Audi Q5 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Audi Q5 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »