Audi Q7 prestaties

De nieuwe Audi Q7 stond aan de wieg van de nieuwe designlijn voor de Q-modellen. Niet langer hoeft een grote robuuste SUV minder elegant te zijn dan andere segmenten. De Q7 toont karakter, stijl en luxe zonder in te leveren op de prestaties en het comfort dat SUV-rijders zoeken. Het interieur is ook verbeterd met een dashboard gericht op de bestuurder, die moeiteloos bij alle functies kan. Optioneel is de Audi Q7 uit te rusten met een premium Bang & Olufsen geluidsinstallatie, bestaande uit 14 luidsprekers van meer dan 1000 Watt.

Kleuren van de Audi Q7

De Audi Q7 kleuren zijn standaard Carrarawit of Nachtzwart met Platinumgrijs. U kunt daarnaast kiezen uit de volgende gecombineerde metallic kleuren: Atlantis Blauw, Bahiabeige / Soulzwart, Gletsjerwit, Grafietgrijs / Soulzwart, IJszilver / Soulzwart, Orcazwart / Platinumgrijs, Scubablauw, Teakbruin / Soulzwart, Daytonagrijs / Soulzwart, Granaatrood / Platinumgrijs of Lavagrijs / Platinumgrijs.

Audi Q7 Pro Line Plus en Pro Line S te koop

U kunt de Audi Q7 kopen, leasen of laten financieren bij Stern. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, kan alle Q7 modellen, uitvoeringen en accessoires leveren. Tevens kunt u bij hun werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Audi-onderhoud. Dankzij het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern kunt u ook de Audi Q7 direct verzekeren en genieten van nog veel meer aantrekkelijke opties.

Audi Q7 voorraad

Lease een Audi Q7 bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Audi Q7 bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Audi Q7 bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Audi Q7

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Prive lease een Audi Q7

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud Audi Q7

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen