Over de Audi R8

Prestaties en design op het scherpst van de snede, dat is de Audi R8. Zowel de R8 Coupé als de R8 Spyder met open dak zijn onweerstaanbaar vormgegeven. Sportauto’s met atletische vormen die het uiterste opzoeken van wat een sportauto kan zijn. De cockpit is zeer comfortabel vormgegeven, met sportstoelen die de bestuurder en bijrijder geweldig ondersteunen. Het interieur bevat veel aluminium details die het premium ontwerp accentueren en tevens meehelpen de Audi R8 zo licht mogelijk te houden. 

Audi R8 kleuren

De Audi R8 kan standaard geleverd worden in de kleur Briljantrood of Ibiswit. Daarnaast heeft u de keuze uit een serie metallic kleuren: Floretzilver, Mythezwart, Samoa-oranje, Suzukagrijs, Teakbruin, Daytonagrijs, Sepangblauw en Panterzwart.

Audi R8 Coupé en Spyder te koop

U kunt de Audi R8 kopen, leasen of laten financieren bij Stern. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, kan alle R8 modellen, uitvoeringen en motoren leveren. Tevens kunt u bij hun werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Audi-onderhoud. Dankzij het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern kunt u ook de Audi R8 Coupé of Spyder direct verzekeren en genieten van nog veel meer aantrekkelijke opties.

Audi voorraad

Lease een Audi R8 bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Audi R8 bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Audi R8 bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Audi R8

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Prive lease een Audi R8

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Onderhoud Audi R8

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen