Over de Audi R8

Prestaties en design op het scherpst van de snede, dat is de Audi R8. Zowel de R8 Coupé als de R8 Spyder met open dak zijn onweerstaanbaar vormgegeven. Sportauto’s met atletische vormen die het uiterste opzoeken van wat een sportauto kan zijn. De cockpit is zeer comfortabel vormgegeven, met sportstoelen die de bestuurder en bijrijder geweldig ondersteunen. Het interieur bevat veel aluminium details die het premium ontwerp accentueren en tevens meehelpen de Audi R8 zo licht mogelijk te houden. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Audi R8 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Audi R8 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Audi lease

Voordelig een Audi R8 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Audi R8 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »