Audi TT details

Rijplezier, emotie, premium uitstraling, uitgebreide opties en technische innovatie; de nieuwe Audi TT heeft het allemaal. De strakke lijnen van de coupé en roadster borduren voort op de eerste generatie TT maar brengen nog meer de atletische uitstraling over. Dit is een Audi die u al plezier bezorgt door er alleen maar naar te kijken. Stel u eens voor hoeveel plezier de Audi TT levert als u erin rijdt? Standaard met luxe techniek zoals LED-koplampen en Audi Matrix LED-koplampen, tevens als knipperlichten achter. Ook is de Audi Virtual Cockpit leverbaar: een nieuwe generatie instrumentenpanelen met hoge resolutie LCD-scherm. Alles in de Audi TT is ontworpen met emotie en een liefde voor schoonheid.

In welke kleuren kunt u de Audi TT kopen?

De Audi TT is standaard leverbaar in de kleur Briljantzwart, Ibiswit of Vegasgeel. U heeft daarnaast de keuze uit een serie metallic lakkleuren: Floretzilver, Gletsjerwit, Monsoongrijs, Mythoszwart, Nanogrijs, Scubablauw, Tangorood en Daytonagrijs.

Audi TT coupé en roadster te koop

U kunt de Audi TT kopen, leasen of laten financieren bij Stern. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, kan alle TT modellen, uitvoeringen en motoren leveren. Dat geldt voor zowel de TT coupé als de TT roadster. Tevens kunt u bij de Heron Auto werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Audi-onderhoud. Dankzij het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern kunt u ook de Audi TT coupé of roadster direct verzekeren en genieten van nog veel meer aantrekkelijke opties.

Audi TT voorraad

Prive lease een Audi TT

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Audi TT bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Audi TT bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Audi TT bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Audi TT

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Audi TT

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen