Rijplezier, emotie, premium uitstraling, uitgebreide opties en technische innovatie; de nieuwe Audi TT heeft het allemaal. De strakke lijnen van de coupé en roadster borduren voort op de eerste generatie TT maar brengen nog meer de atletische uitstraling over. Dit is een Audi die u al plezier bezorgt door er alleen maar naar te kijken. Stel u eens voor hoeveel plezier de Audi TT levert als u erin rijdt? Standaard met luxe techniek zoals LED-koplampen en Audi Matrix LED-koplampen, tevens als knipperlichten achter. Ook is de Audi Virtual Cockpit leverbaar: een nieuwe generatie instrumentenpanelen met hoge resolutie LCD-scherm. Alles in de Audi TT is ontworpen met emotie en een liefde voor schoonheid.

Meer informatie

In welke kleuren kunt u de Audi TT kopen?

De Audi TT is standaard leverbaar in de kleur Briljantzwart, Ibiswit of Vegasgeel. U heeft daarnaast de keuze uit een serie metallic lakkleuren: Floretzilver, Gletsjerwit, Monsoongrijs, Mythoszwart, Nanogrijs, Scubablauw, Tangorood en Daytonagrijs.

Audi TT coupé en roadster te koop

U kunt de Audi TT kopen, leasen of laten financieren bij Stern. Onze officiële Audi-dealer, Heron Auto, kan alle TT modellen, uitvoeringen en motoren leveren. Dat geldt voor zowel de TT coupé als de TT roadster. Tevens kunt u bij de Heron Auto werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Audi-onderhoud. Dankzij het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern kunt u ook de Audi TT coupé of roadster direct verzekeren en genieten van nog veel meer aantrekkelijke opties.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Audi R8 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Audi R8 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Audi lease

Voordelig een Audi R8 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Audi R8 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »