Een 4x4 voor een scherpe prijs? Het is gewoon mogelijk, dat bewijst de nieuwe Dacia Duster. De 4WD is gebaseerd op de Nissan technologie en dus van uitstekende kwaliteit. Het interieur is nu extra robuust vormgegeven en standaard al van veel comfort en luxe voorzien. Met volledig nieuw ontworpen stoelen en achterbank, is de Duster in diverse nieuwe bekledingen uitvoerbaar, waaronder leder voor een luxe afwerking. Andere aantrekkelijke opties zijn een multimedia- navigatiesysteem met touchscreen, cruise control en parkeersensoren in de achterbumper.

Meer informatie

De Dacia Dokker kleuren te koop

De Dacia Dokker komt standaard in de volgende kleuren geleverd: Blanc Glacier of Bleu Navy. Daarnaast kunt u optioneel de Dacia Dokker kopen met de volgende metallic lakkleuren: Gris Cométe, Bleu Cosmos, Bleu d'Azurite, Noir Nacré en Gris Platine.

Dacia Dokker Ambiance, Lauréate of Van te koop

Nieuwsgierig geworden naar de Dacia Dokker? Onze officiële Dacia-dealer, Arend Auto, biedt zowel de Dacia Dokker personenauto uitvoering als bestelauto versie aan. U kunt de Dacia Dokker Ambiance of Lauréate uitvoering kopen, met verscheidene luxe opties. Geeft u de voorkeur aan een Dacia Dokker lease, financiering of verzekering? Stern kan het regelen! De Arend Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Dacia onderhoud. Bij Stern vindt u alle producten en diensten voor de Dacia Dokker op één adres. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Dacia Duster Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Dacia Duster kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Dacia lease

Voordelig een Dacia Duster leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Dacia Duster leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »