Over de Dacia Duster

Een 4x4 voor een scherpe prijs? Het is gewoon mogelijk, dat bewijst de nieuwe Dacia Duster. De 4WD is gebaseerd op de Nissan technologie en dus van uitstekende kwaliteit. Het interieur is nu extra robuust vormgegeven en standaard al van veel comfort en luxe voorzien. Met volledig nieuw ontworpen stoelen en achterbank, is de Duster in diverse nieuwe bekledingen uitvoerbaar, waaronder leder voor een luxe afwerking. Andere aantrekkelijke opties zijn een multimedia- navigatiesysteem met touchscreen, cruise control en parkeersensoren in de achterbumper.

De Dacia Dokker kleuren te koop

De Dacia Dokker komt standaard in de volgende kleuren geleverd: Blanc Glacier of Bleu Navy. Daarnaast kunt u optioneel de Dacia Dokker kopen met de volgende metallic lakkleuren: Gris Cométe, Bleu Cosmos, Bleu d'Azurite, Noir Nacré en Gris Platine.

Dacia Dokker Ambiance, Lauréate of Van te koop

Nieuwsgierig geworden naar de Dacia Dokker? Onze officiële Dacia-dealer, Arend Auto, biedt zowel de Dacia Dokker personenauto uitvoering als bestelauto versie aan. U kunt de Dacia Dokker Ambiance of Lauréate uitvoering kopen, met verscheidene luxe opties. Geeft u de voorkeur aan een Dacia Dokker lease, financiering of verzekering? Stern kan het regelen! De Arend Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Dacia onderhoud. Bij Stern vindt u alle producten en diensten voor de Dacia Dokker op één adres. 

Dacia Duster voorraad

Lease een Dacia Duster bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Dacia Duster verzekeringen

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Dacia Duster bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Dacia Duster

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Dacia Duster

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud Dacia Duster

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Dacia onderhoud kunt u altijd terecht bij een Dacia dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen