Een 4x4 voor een scherpe prijs? Het is gewoon mogelijk, dat bewijst de nieuwe Dacia Duster. De 4WD is gebaseerd op de Nissan technologie en dus van uitstekende kwaliteit. Het interieur is nu extra robuust vormgegeven en standaard al van veel comfort en luxe voorzien. Met volledig nieuw ontworpen stoelen en achterbank, is de Duster in diverse nieuwe bekledingen uitvoerbaar, waaronder leder voor een luxe afwerking. Andere aantrekkelijke opties zijn een multimedia- navigatiesysteem met touchscreen, cruise control en parkeersensoren in de achterbumper.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Dacia Duster Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Dacia Duster kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Dacia lease

Voordelig een Dacia Duster leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Dacia Duster leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »