Over de Dacia Lodgy

Zoekt u een MPV die multifunctioneel inzetbaar is? De Dacia Lodgy is een uitstekende keus die nota bene voor een scherpe prijs geleverd kan worden. Een zeer betrouwbare MPV met alle standaardopties die u kunt verwachten. Maximaal kan de Lodgy 7 personen comfortabel vervoeren. De derde en tweede zitrij zijn neerklapbaar zodat u tot wel 2.617 liter bagageruimte creëert! Voorin de MPV is nog meer opbergruimte beschikbaar en de Dacia Lodgy komt standaard met 3 jaar fabrieksgarantie (bij de eerste 100.000 km). Aantrekkelijk geprijsd, praktisch en bijzonder betrouwbaar.

In welke kleuren is de Dacia Lodgy te koop?

De Dacia Lodgy kunt u standaard in de kleuren Blanc Glacier en Bleu Navy bestellen bij onze dealers. Daarnaast bieden wij ook een assortiment metallic lakkleuren aan voor de Lodgy met de volgende namen: Bleu D'azurite, Bleu Cosmos, Beige Cendré, Gris Comète, Noir Nacré en Gris Platine.

Direct leverbaar: de Dacia Lodgy MPV uitvoeringen

Wilt u de Dacia Lodgy proefrijden of meteen kopen? Onze officiële Dacia-dealer, Arend Auto, helpt u graag verder met het samenstellen van de beste MPV uitvoering en optiepakket voor uw situatie. Bij Stern kunt u niet alleen de Dacia Lodgy kopen maar ook leasen, financieren en verzekeren. De Arend Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Dacia en MPV onderhoud. Bij Stern vindt u alle Dacia producten en diensten op één adres.

Dacia Lodgy voorraad

Lease een Dacia Lodgy bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Dacia Lodgy bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financieringen Dacia Lodgy

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Dacia Lodgy

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Dacia Lodgy

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud Dacia Lodgy

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Dacia onderhoud kunt u altijd terecht bij een Dacia dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen