Zoekt u een MPV die multifunctioneel inzetbaar is? De Dacia Lodgy is een uitstekende keus die nota bene voor een scherpe prijs geleverd kan worden. Een zeer betrouwbare MPV met alle standaardopties die u kunt verwachten. Maximaal kan de Lodgy 7 personen comfortabel vervoeren. De derde en tweede zitrij zijn neerklapbaar zodat u tot wel 2.617 liter bagageruimte creëert! Voorin de MPV is nog meer opbergruimte beschikbaar en de Dacia Lodgy komt standaard met 3 jaar fabrieksgarantie (bij de eerste 100.000 km). Aantrekkelijk geprijsd, praktisch en bijzonder betrouwbaar.

Meer informatie

In welke kleuren is de Dacia Lodgy te koop?

De Dacia Lodgy kunt u standaard in de kleuren Blanc Glacier en Bleu Navy bestellen bij onze dealers. Daarnaast bieden wij ook een assortiment metallic lakkleuren aan voor de Lodgy met de volgende namen: Bleu D'azurite, Bleu Cosmos, Beige Cendré, Gris Comète, Noir Nacré en Gris Platine.

Direct leverbaar: de Dacia Lodgy MPV uitvoeringen

Wilt u de Dacia Lodgy proefrijden of meteen kopen? Onze officiële Dacia-dealer, Arend Auto, helpt u graag verder met het samenstellen van de beste MPV uitvoering en optiepakket voor uw situatie. Bij Stern kunt u niet alleen de Dacia Lodgy kopen maar ook leasen, financieren en verzekeren. De Arend Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Dacia en MPV onderhoud. Bij Stern vindt u alle Dacia producten en diensten op één adres.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Dacia Lodgy Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Dacia Lodgy kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Dacia lease

Voordelig een Dacia Lodgy leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Dacia Lodgy leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »