De universele aantrekkingskracht van het Fiat 500 design, zorgde ervoor dat het Italiaanse merk een extra grote uitvoering op de markt bracht. De Fiat 500L brengt het stijlvolle design naar een hoger niveau en is groot genoeg dat uw hele gezin ervan kan genieten. Inclusief met een nieuwe lijn zuinige motoren die de 500L buitengewoon efficiënt maken. De Fiat 500L is tevens als Trekking en Living uitvoering verkrijgbaar. De Trekking voegt een extra sportief exterieur en interieur toe en combineert dat met meer vermogen. De Fiat 500L Living biedt een heerlijk comfortabel interieur aan voor wel 7 personen. De Fiat 500L is er voor iedereen!

Meer informatie

Welke Fiat 500L kleuren kunt u kopen?

De Fiat 500L is in diverse kleuren te bestellen bij Stern. U kunt kiezen voor Nero, Grigio Scuro, Grigio Chiaro, Azzurro, Bianco, Verde British, Beige Cappuccino of Rosso. Maar daarnaast heeft u de keuze uit nog meer 500L combinaties met two-tone kleuren. Het dak en diverse accessoires komen dan in een tweede kleur. Zo kunt u altijd rijden in een uniek uitziende Fiat 500L.

Fiat 500L service en overige diensten

Wilt u een proefrit aanvragen voor de Fiat 500L of meteen het optiepakket bekijken? Dat kan bij Stern. Via onze officiële Fiat-dealer, Vireo Auto, kunt u de Fiat 500L, Fiat 500L Living en Fiat 500L Trekking kopen, met alle opties beschikbaar. Prefereert u een Fiat 500L lease, financiering of verzekering? ook dat kan bij Stern direct op één centraal adres geregeld worden. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Fiat 500L Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Fiat 500L kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Fiat lease

Voordelig een Fiat 500L leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Fiat 500L leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »