Over de Fiat 500L

De universele aantrekkingskracht van het Fiat 500 design, zorgde ervoor dat het Italiaanse merk een extra grote uitvoering op de markt bracht. De Fiat 500L brengt het stijlvolle design naar een hoger niveau en is groot genoeg dat uw hele gezin ervan kan genieten. Inclusief met een nieuwe lijn zuinige motoren die de 500L buitengewoon efficiënt maken. De Fiat 500L is tevens als Trekking en Living uitvoering verkrijgbaar. De Trekking voegt een extra sportief exterieur en interieur toe en combineert dat met meer vermogen. De Fiat 500L Living biedt een heerlijk comfortabel interieur aan voor wel 7 personen. De Fiat 500L is er voor iedereen!

Welke Fiat 500L kleuren kunt u kopen?

De Fiat 500L is in diverse kleuren te bestellen bij Stern. U kunt kiezen voor Nero, Grigio Scuro, Grigio Chiaro, Azzurro, Bianco, Verde British, Beige Cappuccino of Rosso. Maar daarnaast heeft u de keuze uit nog meer 500L combinaties met two-tone kleuren. Het dak en diverse accessoires komen dan in een tweede kleur. Zo kunt u altijd rijden in een uniek uitziende Fiat 500L.

Fiat 500L service en overige diensten

Wilt u een proefrit aanvragen voor de Fiat 500L of meteen het optiepakket bekijken? Dat kan bij Stern. Via onze officiële Fiat-dealer, Vireo Auto, kunt u de Fiat 500L, Fiat 500L Living en Fiat 500L Trekking kopen, met alle opties beschikbaar. Prefereert u een Fiat 500L lease, financiering of verzekering? ook dat kan bij Stern direct op één centraal adres geregeld worden. 

Fiat 500L voorraad

Fiat 500L privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Fiat 500L bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Fiat 500L bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Fiat 500L financieringen bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Fiat 500L schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Fiat 500L service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Fiat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Fiat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Fiat Professional bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten