De nieuwe Fiat Doblò Cargo bestelauto en andere uitvoeringen

De Fiat Doblò is een kleine bestelauto van Fiat Professional met grote mogelijkheden. Via Stern kunt u hem aanschaffen met diesel, benzine of aardgasmotoren. Het nuttig laadvermogen is standaard 775 kg en kan uitgebreid worden naar 1025 kg. Verkrijgbaar als Maxi-bestelwagen, bestelwagen met hoog dak, extra grote Doblò Cargo XL of Doblò Work Up pick-up. Er is een Doblò voor elke onderneming!

Interieur Fiat Doblò

Van buiten is de Fiat Doblò dus totaal naar eigen smaak aan te passen, maar ook van binnen kun u de ideale mobiele werkplek bestellen. De bestuurdersplaats is standaard ergonomisch en functioneel vormgegeven, terwijl het dashboard alle belangrijke bedieningselementen binnen het gezichtsveld houdt. De versnellingspook is ook hooggeplaatst voor een aangename rijervaring. Het interieur bevat opbergmogelijkheden in overvloed. Grote opbergvakken in de portierpanelen, een ruim dashboardkastje waar een kleine laptop in past (optioneel met slot), een extra opbergvak onder het cabinedak en een uitklapbare documenthouder voor documenten en notitieboeken. De bestelauto is gewoon een werkplek dus comfort is altijd essentieel. Optioneel uit te breiden met radio / CD-speler en Blue&Me – TomTom infotainmentsysteem.

Nieuwste generatie MultiJet motoren

De nieuwste generatie MultiJet motoren is te vinden onder de motorkap van de Fiat Doblò. Ook zijn er dieselmotoren en een milieuvriendelijke LPG-uitvoering beschikbaar. U kunt kiezen uit de volgende uitvoeringen:

  • 1.3 MultiJet 55 kW / 75 pk
  • 1.3 MultiJet 66 kW / 90 pk
  • 1.6 MultiJet (met ComfortMatic-transmissie) 66 kW / 75 pk
  • 1.6 MultiJet 100 pk
  • 1.6 MultiJet 77 kW / 105 pk
  • 2.0 MultiJet 99 kW / 135 pk
  • 1.4 Euro 6 70 kW  95 pk
  • 1.4 T-Jet 80 kW / 120 pk
  • 1.4 T-Jet Natural Power 88 kW / 120 pk

Standaard Fiat Doblò al zeer veilig

Veiligheid is zeer belangrijk bij Fiat Professional. Vandaar dat de Fiat Doblò standaard geleverd wordt met ABS + EBD, ESP met Hill Holder, parkeersensoren, diverse airbags en antiwhiplash hoofdsteunen. Mocht u onverhoopt in een ongeluk terechtkomen, alle Fiat Professional bedrijfswagens hebben een carrosserieconstructie met veiligheidskooi, kreukelzones en verstevigingsbalken in de portieren.

Welke Fiat Doblò kleuren kunt u bestellen?

De Fiat Doblò is standaard in 11 verschillende lakkleuren te bestellen. Daarnaast biedt Stern nog meer opties om uw Doblò uniek te maken voor privé of uw onderneming. De volgende kleuren zijn leverbaar met de Fiat Doblò: Breakcore Red, Ambient White, Indie Ivory, Flamenco Red, Hilli Billy Azure, Line Blue, Cool Jazz Blue, Neo Classical Bordeaux, Chemical Grey, Minimal Grey en Rockabilly Black.

Fiat Doblò kopen, leasen of financieren via Stern

Nieuwsgierig geworden naar de compacte schoonheid van de Fiat Doblò? U kunt alle uitvoeringen en opties van de Doblò kopen via onze Fiat Professional-dealers. Het Stern mobiliteitspakket kan u ook een Fiat Doblò lease, financiering of verzekering aanbieden. Tevens hebben wij een grote Fiat occasion voorraad online beschikbaar. Wij lopen graag persoonlijk met u de mogelijkheden voor de aanschaf van een Fiat Doblò door.

Fiat Doblò voorraad

Lease een Fiat Doblò bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Fiat Doblò bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Fiat Doblò financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Fiat Doblò schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Fiat Doblò privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Fiat Doblò service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Fiat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Fiat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Fiat Professional bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten