Fiat Doblo Cargo  

De Fiat Doblò is een kleine bestelauto van Fiat Professional met grote mogelijkheden. Via Stern kunt u hem aanschaffen met diesel, benzine of aardgasmotoren. Het nuttig laadvermogen is standaard 775 kg en kan uitgebreid worden naar 1025 kg. Verkrijgbaar als Maxi-bestelwagen, bestelwagen met hoog dak, extra grote Doblò Cargo XL of Doblò Work Up pick-up. Er is een Doblò voor elke onderneming!

Interieur

Van buiten is de Fiat Doblò dus totaal naar eigen smaak aan te passen, maar ook van binnen kun u de ideale mobiele werkplek bestellen. De bestuurdersplaats is standaard ergonomisch en functioneel vormgegeven, terwijl het dashboard alle belangrijke bedieningselementen binnen het gezichtsveld houdt. De versnellingspook is ook hooggeplaatst voor een aangename rijervaring. Het interieur bevat opbergmogelijkheden in overvloed. Grote opbergvakken in de portierpanelen, een ruim dashboardkastje waar een kleine laptop in past (optioneel met slot), een extra opbergvak onder het cabinedak en een uitklapbare documenthouder voor documenten en notitieboeken. De bestelauto is gewoon een werkplek dus comfort is altijd essentieel. Optioneel uit te breiden met radio / CD-speler en Blue&Me – TomTom infotainmentsysteem.

Motoren

De nieuwste generatie MultiJet motoren is te vinden onder de motorkap van de Fiat Doblò. Ook zijn er dieselmotoren en een milieuvriendelijke LPG-uitvoering beschikbaar. U kunt kiezen uit de volgende uitvoeringen:

 • 1.3 MultiJet 55 kW / 75 pk
 • 1.3 MultiJet 66 kW / 90 pk
 • 1.6 MultiJet (met ComfortMatic-transmissie) 66 kW / 75 pk
 • 1.6 MultiJet 100 pk
 • 1.6 MultiJet 77 kW / 105 pk
 • 2.0 MultiJet 99 kW / 135 pk
 • 1.4 Euro 6 70 kW  95 pk
 • 1.4 T-Jet 80 kW / 120 pk
 • 1.4 T-Jet Natural Power 88 kW / 120 pk

Kleuren

De Fiat Doblò is standaard in 11 verschillende lakkleuren te bestellen. Daarnaast biedt Stern nog meer opties om uw Doblò uniek te maken voor privé of uw onderneming. De volgende kleuren zijn leverbaar met de Fiat Doblò: Breakcore Red, Ambient White, Indie Ivory, Flamenco Red, Hilli Billy Azure, Line Blue, Cool Jazz Blue, Neo Classical Bordeaux, Chemical Grey, Minimal Grey en Rockabilly Black.

Veiligheid

Veiligheid is zeer belangrijk bij Fiat Professional. Vandaar dat de Fiat Doblò standaard geleverd wordt met ABS + EBD, ESP met Hill Holder, parkeersensoren, diverse airbags en antiwhiplash hoofdsteunen. Mocht u onverhoopt in een ongeluk terechtkomen, alle Fiat Professional bedrijfswagens hebben een carrosserieconstructie met veiligheidskooi, kreukelzones en verstevigingsbalken in de portieren.

Bedrijfswagen van Stern

 • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
 • Keuze uit veel lease auto's
 • Veel merken direct leverbaar
 • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Fiat Doblo leasen

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Fiat Doblo Lease actie »

Zelf uw Fiat samenstellen»

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”