De Fiat Ducato is een van de meest veelzijdige bedrijfswagens op de markt. U heeft de keuze uit maar liefst 3 wielbasisvarianten, 4 voertuiglengtes, 3 inwendige hoogtes, 8 laadruimte volumes (van 8 tot 17 m3), verschillende formaten voor de zijschuifdeur en achterdeur en een versterkte wielophanging met de Ducato Maxi. Bovendien kunt u ook via Stern gespecialiseerde bedrijfswageninrichting voor de Fiat Professional aanvragen. Zo is de Fiat Ducato de beste bestelauto voor elke onderneming.

Fiat Ducato: exterieur vol dynamiek

Veiligheid, stabiliteit en efficiëntie; dat zijn de sleutelwoorden waarmee Fiat Professional de nieuwe Ducato heeft vormgegeven. De koplampen met LED-dagrijverlichting zijn optimaal geplaatst en ontworpen voor alle voertuigtypen van de Ducato. De grille is groter en breder geworden om kracht en dynamiek uit te stralen. Bovendien biedt hij betere toegang tot de motorruimte wat handig is voor het periodieke onderhoud. De luchtdoorvoer is ook verbeterd zodat de Fiat Ducato motor nog beter loopt. 

Ducato interieur groter en eleganter

Het interieur van de nieuwe Ducato heeft ook veel verbetering doorgevoerd gekregen. Comfort en functionaliteit kunnen prima gepaard gaan met elegantie, zo blijkt uit de nieuw vormgegeven bestuurdersstoel en dashboard. Alles aan de stoel is verstelbaar, van de hoogte tot hoofdsteun en lendensteun. Tevens is het stuur in hoogte verstelbaar. Ergonomische verbeteringen in de middenconsole zijn o.a. een nuttige tablethouder, die vergezeld wordt door een flessenhouder of een optioneel vak waar een kleine laptop geplaatst kan worden. 

Veilig ondernemen met de technologie in de Fiat Ducato

De nieuwe Ducato is standaard uitgerust met stuurbekrachtiging gespecialiseerd voor parkeermanoeuvres. Daarnaast kan cruise control en een Speed Limiter geleverd worden met de bestelauto. De al zeer robuuste Ducato kan nog beter beveiligd worden met Traction+ en Hill Descent Control, Electronic Stability Control en Lane Departure Warning. Al deze opties maken rijden in de Fiat Ducato een nog groter genot. Het achteruit inparkeren kan ook eenvoudiger gemaakt worden met behulp van parkeersensoren en een achteruitrijcamera. 

Motorprestaties Fiat Ducato

De Fiat Ducato heeft de nieuwste generatie Euro 5 motoren:

  • 115 MultiJet Euro 5+ met 115 pk vermogen
  • 130 MultiJet Euro 5+ met 130 pk vermogen
  • 150 MultiJet Euro 5+ met 148 pk vermogen
  • 180 MultiJet Euro 5+ met 177 pk vermogen

De Fiat Ducato kan geleverd worden als gesloten bestelwagen of met ruiten achter. De nieuwe Fiat Ducato Maxi is langer en kan meer gewicht dragen, terwijl de Ducato Crew Cab uitvoering perfect is voor personenvervoer.

Welke Fiat Ducato kleuren kunt u bestellen?

De Fiat Ducato 2014 is in diverse kleuren te bestellen en daarnaast biedt Stern nog diverse opties om zo de perfecte bestelauto voor uw onderneming te creëren. U kunt standaard uit de pastelkleuren Tiziano Red, Ducato White, Imperiale Blue of Line Blue kiezen. Daarnaast zijn er de metallic kleuren Lago Blue, Golden White, Alluminio Grey, Black en Iron Grey.

Fiat Ducato investeren? Kies Stern voor diverse aanschafmogelijkheden

Nieuwsgierig geworden? Geen wonder want de Fiat Ducato is zo veelzijdig, de kans is groot dat wij de ideale uitvoering voor uw situatie kunnen leveren. De Fiat Ducato kan ook geleverd worden als pick-up met verschillende soorten laadbakken. Deze zeer veelzijdige bedrijfswagen kunt u nieuw kopen of als occasion. Tevens is een Fiat Ducato lease, financiering of verzekering mogelijk dankzij het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern. Ontdek de Fiat Ducato!

Fiat Ducato voorraad

Lease een Fiat Ducato bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Fiat Ducato bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Fiat Ducato financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Fiat Ducato financieringen

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Fiat Ducato privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Fiat Ducato service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Fiat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Fiat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Fiat Professional bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten