De nieuwe Fiat Ducato

De Fiat Ducato is een van de meest veelzijdige bedrijfswagens op de markt. U heeft de keuze uit maar liefst 3 wielbasisvarianten, 4 voertuiglengtes, 3 inwendige hoogtes, 8 laadruimte volumes (van 8 tot 17 m3), verschillende formaten voor de zijschuifdeur en achterdeur en een versterkte wielophanging met de Ducato Maxi. Bovendien kunt u ook via Stern gespecialiseerde bedrijfswageninrichting voor de Fiat Professional aanvragen. Zo is de Fiat Ducato de beste bestelauto voor elke onderneming.

Fiat Ducato: exterieur vol dynamiek

Veiligheid, stabiliteit en efficiëntie; dat zijn de sleutelwoorden waarmee Fiat Professional de nieuwe Ducato heeft vormgegeven. De koplampen met LED-dagrijverlichting zijn optimaal geplaatst en ontworpen voor alle voertuigtypen van de Ducato. De grille is groter en breder geworden om kracht en dynamiek uit te stralen. Bovendien biedt hij betere toegang tot de motorruimte wat handig is voor het periodieke onderhoud. De luchtdoorvoer is ook verbeterd zodat de Fiat Ducato motor nog beter loopt. 

Ducato interieur groter en eleganter

Het interieur van de nieuwe Ducato heeft ook veel verbetering doorgevoerd gekregen. Comfort en functionaliteit kunnen prima gepaard gaan met elegantie, zo blijkt uit de nieuw vormgegeven bestuurdersstoel en dashboard. Alles aan de stoel is verstelbaar, van de hoogte tot hoofdsteun en lendensteun. Tevens is het stuur in hoogte verstelbaar. Ergonomische verbeteringen in de middenconsole zijn o.a. een nuttige tablethouder, die vergezeld wordt door een flessenhouder of een optioneel vak waar een kleine laptop geplaatst kan worden.

Veilig ondernemen met de technologie in de Fiat Ducato

De nieuwe Ducato is standaard uitgerust met stuurbekrachtiging gespecialiseerd voor parkeermanoeuvres. Daarnaast kan cruise control en een Speed Limiter geleverd worden met de bestelauto. De al zeer robuuste Ducato kan nog beter beveiligd worden met Traction+ en Hill Descent Control, Electronic Stability Control en Lane Departure Warning. Al deze opties maken rijden in de Fiat Ducato een nog groter genot. Het achteruit inparkeren kan ook eenvoudiger gemaakt worden met behulp van parkeersensoren en een achteruitrijcamera. 

Motorprestaties Fiat Ducato

De Fiat Ducato heeft de nieuwste generatie Euro 5 motoren:

  • 115 MultiJet Euro 5+ met 115 pk vermogen
  • 130 MultiJet Euro 5+ met 130 pk vermogen
  • 150 MultiJet Euro 5+ met 148 pk vermogen
  • 180 MultiJet Euro 5+ met 177 pk vermogen

De Fiat Ducato kan geleverd worden als gesloten bestelwagen of met ruiten achter. De nieuwe Fiat Ducato Maxi is langer en kan meer gewicht dragen, terwijl de Ducato Crew Cab uitvoering perfect is voor personenvervoer.

Welke Fiat Ducato kleuren kunt u bestellen?

De Fiat Ducato 2014 is in diverse kleuren te bestellen en daarnaast biedt Stern nog diverse opties om zo de perfecte bestelauto voor uw onderneming te creëren. U kunt standaard uit de pastelkleuren Tiziano Red, Ducato White, Imperiale Blue of Line Blue kiezen. Daarnaast zijn er de metallic kleuren Lago Blue, Golden White, Alluminio Grey, Black en Iron Grey.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Fiat Ducato lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Lease actiemodellen »

Zelf uw Fiat samenstellen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”