Fiat Fiorino verrassend groot

De Fiat Fiorino is klein waar het telt en ruim waar het moet. Het exterieur is zeer compact gehouden en uitstekend voor vervoer in de stad, met name nauwe straten. De laadruimte van 2,5 m3 is dan weer verrassend groot. Optioneel kunt u een inklapbare bijrijdersstoel in de Fiorino kopen. De achterkant functioneert tevens als werkblad en u kunt ook de hele stoel in de laadvloer wegwerken voor maximale opbergruimte. De beste bestelauto voor uw onderneming hoeft helemaal niet de grootste te zijn!

Fiat Fiorino motoren

De volgende motoren zijn leverbaar voor de Fiat Fiorino:

  • 1.4 8v Euro 6 - 54 kW / 73 pk
  • 1.4 Natural Power Euro 6 - 57 kW / 77 pk
  • 1.3 16v MultiJet Euro 5 - 55 kW / 75 pk
  • 1.3 16v MultiJet Euro 5 - 70 kW / 95 pk

Welke Fiat Fiorino kleuren kunt u bestellen?

De Fiat Fiorino kan in diverse kleuren besteld worden bij Stern. Standaard kunt u kiezen uit de pastelkleuren Red, White, Blue en Orange. Daarnaast komt de Fiorino ook geleverd in metallic kleuren zoals Dark Red, Green, Light Blue, Dark Blue, Light Grey en Black.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Fiat Fiorino lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Lease actiemodellen »

Zelf uw Fiat samenstellen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”