Over de Fiat Panda

De Fiat Panda is functioneel ontworpen met de nadruk op veel ruimte van binnen en een groot aantal uitvoeringen en opties. De afgeronde vierkante vorm van de Panda is echter ook zeer stijlvol vormgegeven. De Fiat Panda is in al die jaren altijd zijn eigen stijl blijven hanteren; een auto waarin u veel mensen en spullen kwijt kunt maar waarin u ook graag gezien wilt worden. U wordt altijd door de Panda uitgenodigd om te rijden. 

Stijl in het exterieur en interieur

Zoekt u naar een auto waarin u een eigen stijl kwijt kan? Onze officiële Fiat-dealers bieden verrassend veel opties en uitvoeringen aan voor de Panda. Van buiten kunt u kiezen voor geblindeerde achterramen maar ook diverse lakkleuren en andere velgen. Het interieur is al net zo’n perfect huwelijk tussen comfort, stijl en functionaliteit. De hoge middenconsole en handige opbergvakjes naast de bestuurderstoelen, bieden veel ruimte voor documenten maar ook grote verpakkingen. De passagiersstoel kan bovendien neergeklapt worden en als tafel functioneren. 

Voor elke bestuurder een geschikte Fiat Panda motor

Met de Fiat Panda heeft u toegang tot een groot aantal zuinige motoren. De Fiat Panda motoruitvoeringen zijn als volgt:

  • 1.2 69 motor met 51 kW / 69 pk vermogen
  • TwinAir 60 met 44 kW / 60 pk vermogen
  • TwinAir Turbo 80 met 59 kW / 80 pk vermogen (ook CNG-uitvoering)
  • TwinAir Turbo 85 met 63 kW / 85 pk vermogen

De nieuwe generatie Fiat motoren staan bekend om hun lage brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Ook wordt de Fiat Panda standaard geleverd met start-stop systeem, voor extra efficiënt brandstofverbruik.

Opties en veiligheidssystemen

Functie en stijl keren bij de Fiat Panda ook terug in de diverse veiligheidssystemen en opties. De nieuwe Panda wordt geleverd met Hill Holder + ESP, ABS met EBD, Seat Belt Warning en 4 airbags. Ook de whiplashhoofdsteunen en Isofix-aansluitingen voor kinderzitjes verbeteren de veiligheid en comfort voor alle inzittenden. De Fiat Panda kan optioneel geleverd worden met hifi audiosysteem, Bluetooth en Blue&Me. Met dat laatste kunt u optimaal handsfree bellen en leest het systeem zelfs berichten van uw telefoon voor.

In welke kleuren kunt u de Fiat Panda rijden?

De Fiat Panda wordt in veel verschillende kleuren geleverd bij Stern. Standaard kunt u kiezen uit de volgende lakkleuren: Rosso, Bianco, Caffelatte, Aluminium Grey, Aubergine, Marrone Brown, Turquoise, Nero, Mediterranean Blue en Valentine Red.

Stel uw ideale Fiat Panda samen via Stern

Geïnteresseerd in de Fiat Panda? Stern adviseert u graag verder met het kopen van de ideale Panda uitvoering en optiepakket. Naast kopen kunt u via onze officiële Fiat-dealer, Vireo Auto, ook kiezen uit een Fiat occasion of gespecialiseerd Fiat Panda onderhoud aanvragen. Een Fiat Panda lease, financiering of verzekering behoort tevens tot het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern.

Fiat Panda voorraad

Fiat Panda privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Fiat Panda bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Fiat Panda bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Fiat Panda financieringen bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Fiat Panda

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Fiat Panda

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Fiat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Fiat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Fiat Professional bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten