Over de Fiat Panda

De Fiat Panda is functioneel ontworpen met de nadruk op veel ruimte van binnen en een groot aantal uitvoeringen en opties. De afgeronde vierkante vorm van de Panda is echter ook zeer stijlvol vormgegeven. De Fiat Panda is in al die jaren altijd zijn eigen stijl blijven hanteren; een auto waarin u veel mensen en spullen kwijt kunt maar waarin u ook graag gezien wilt worden. U wordt altijd door de Panda uitgenodigd om te rijden. 

Meer informatie

Stijl in het exterieur en interieur

Zoekt u naar een auto waarin u een eigen stijl kwijt kan? Onze officiële Fiat-dealers bieden verrassend veel opties en uitvoeringen aan voor de Panda. Van buiten kunt u kiezen voor geblindeerde achterramen maar ook diverse lakkleuren en andere velgen. Het interieur is al net zo’n perfect huwelijk tussen comfort, stijl en functionaliteit. De hoge middenconsole en handige opbergvakjes naast de bestuurderstoelen, bieden veel ruimte voor documenten maar ook grote verpakkingen. De passagiersstoel kan bovendien neergeklapt worden en als tafel functioneren. 

Opties en veiligheidssystemen

Functie en stijl keren bij de Fiat Panda ook terug in de diverse veiligheidssystemen en opties. De nieuwe Panda wordt geleverd met Hill Holder + ESP, ABS met EBD, Seat Belt Warning en 4 airbags. Ook de whiplashhoofdsteunen en Isofix-aansluitingen voor kinderzitjes verbeteren de veiligheid en comfort voor alle inzittenden. De Fiat Panda kan optioneel geleverd worden met hifi audiosysteem, Bluetooth en Blue&Me. Met dat laatste kunt u optimaal handsfree bellen en leest het systeem zelfs berichten van uw telefoon voor.

In welke kleuren kunt u de Fiat Panda rijden?

De Fiat Panda wordt in veel verschillende kleuren geleverd bij Stern. Standaard kunt u kiezen uit de volgende lakkleuren: Rosso, Bianco, Caffelatte, Aluminium Grey, Aubergine, Marrone Brown, Turquoise, Nero, Mediterranean Blue en Valentine Red.

Stel uw ideale Fiat Panda samen via Stern

Geïnteresseerd in de Fiat Panda? Stern adviseert u graag verder met het kopen van de ideale Panda uitvoering en optiepakket. Naast kopen kunt u via onze officiële Fiat-dealer, Vireo Auto, ook kiezen uit een Fiat occasion of gespecialiseerd Fiat Panda onderhoud aanvragen. Een Fiat Panda lease, financiering of verzekering behoort tevens tot het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Fiat Panda Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Fiat Panda kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Fiat lease

Voordelig een Fiat Panda leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Fiat Panda leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »