Een echte Italiaanse hatchback is de Fiat Punto. Al jaren een van de populairste modellen van Fiat, met name vanwege zijn veelzijdigheid en goede prestaties op de weg. Het moderne karakter van de auto is zeer ver aan te passen. Zo kunt u de Fiat Punto als 3-deurs of 5-deurs kopen, maar ook met 4 verschillende, efficiënte motoren met hoge prestaties. Ook het interieur biedt veel opties, al is de Punto standaard erg goed uitgerust. O.a. een vernieuwd dashboard en lederen stuurwiel zijn toegevoegd aan het Punto interieur. Daar kunt u dual-zone automatische airconditioning aan toevoegen.

Meer informatie

In welke kleuren kunt u de Fiat Punto rijden?

U kunt de Fiat Punto kopen in de volgende lakkleuren: Glory White, Rock ’n Roll Blue, Tech House Grey, Exotica Red, Crossover Black en Underground Grey. De Punto is ook leverbaar met diverse accessoires in variërende kleuren.

Fiat Punto Street, Young, Lounge en Racing leverbaar

U kunt bij Fiat-dealer Vireo Auto direct een Fiat Punto proefrit aanvragen. Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, zijn alle uitvoeringen en opties van de Punto leverbaar. Naast kopen kunt u ook kiezen voor een Fiat Punto lease, financiering of verzekering. De Vireo Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Fiat Punto onderhoud.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Fiat Punto Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Fiat Punto kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Fiat lease

Voordelig een Fiat Punto leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Fiat Punto leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »