De Fiat Punto hatchback uitrusting

Een echte Italiaanse hatchback is de Fiat Punto. Al jaren een van de populairste modellen van Fiat, met name vanwege zijn veelzijdigheid en goede prestaties op de weg. Het moderne karakter van de auto is zeer ver aan te passen. Zo kunt u de Fiat Punto als 3-deurs of 5-deurs kopen, maar ook met 4 verschillende, efficiënte motoren met hoge prestaties. Ook het interieur biedt veel opties, al is de Punto standaard erg goed uitgerust. O.a. een vernieuwd dashboard en lederen stuurwiel zijn toegevoegd aan het Punto interieur. Daar kunt u dual-zone automatische airconditioning aan toevoegen.

Fiat Punto motoren

De volgende motoren zijn leverbaar met de nieuwe Fiat Punto: 

  • 1.2 benzinemotor
  • TwinAir Turbo 100
  • 1.3 MultiJet 16v 80
  • 1.4 77 Natural Power

In welke kleuren kunt u de Fiat Punto rijden?

U kunt de Fiat Punto kopen in de volgende lakkleuren: Glory White, Rock ’n Roll Blue, Tech House Grey, Exotica Red, Crossover Black en Underground Grey. De Punto is ook leverbaar met diverse accessoires in variërende kleuren.

Fiat Punto Street, Young, Lounge en Racing leverbaar

U kunt bij Fiat-dealer Vireo Auto direct een Fiat Punto proefrit aanvragen. Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, zijn alle uitvoeringen en opties van de Punto leverbaar. Naast kopen kunt u ook kiezen voor een Fiat Punto lease, financiering of verzekering. De Vireo Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Fiat Punto onderhoud.

Fiat Punto voorraad

Fiat Punto privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Fiat Punto bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Fiat Punto bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Fiat Punto financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Fiat Punto schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Fiat Punto service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Fiat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Fiat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Fiat Professional bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten