Over de Fiat Qubo

De Fiat Qubo is een combinatie van de veiligheid en het robuuste design van een bestelauto met het comfort en luxe interieur van een SUV. Heeft u een grote familie om te vervoeren? Dan is de Fiat Qubo uw ideale gezinsauto. De grote Fiat heeft tot wel 16 verschillende stoelopstellingen en de bagageruimte kan uitbreiden tot een maximum van 2.500 liter! 

Fiat Qubo motoren

De Fiat Qubo is leverbaar met 4 verschillende efficiënte motoren, waaronder een gedeelde LPG-aandrijving.

  • 1.4 benzinemotor
  • 1.4 aardgasmotor
  • 1.3 MultiJet dieselmotor
  • 1.4 benzinemotor

Welke Fiat Qubo kleuren kunt u bestellen?

Bij Stern kunt u de Fiat Qubo in alle fabriekskleuren bestellen. De volgende kleuren horen daartoe: Breakcore Red, Ambient white, Line Blue, Funky Orange, Red, Disco Green, Azure Blue, Cool Jazz Blue, Minimal Grey, Rockabilly Black.

Fiat Qubo Pop en Easy uitvoeringen leverbaar

Geïnteresseerd in een proefrit? U kunt de Fiat Qubo proefrijden of meteen kopen via onze officiële dealer, Vireo Auto. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar. Tevens kunnen wij via het Stern netwerk u verder helpen met een Fiat Qubo lease, financiering of verzekering. De Vireo Auto werkplaatsen zijn bovendien beschikbaar wanneer u gespecialiseerd Fiat onderhoud nodig hebt. Zo vindt u alle Fiat Qubo service op één centraal adres.

Fiat Qubo voorraad

Lease een Fiat Qubo bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Fiat Qubo bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Fiat Qubo financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Fiat Qubo

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Fiat Qubo privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Fiat Qubo service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Fiat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Fiat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Fiat Professional bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten