Fiat Scudo met enkele of dubbele cabine

Het comfort van een MPV gestopt in een zeer praktische bestelauto. De nieuwe Fiat Scudo is er absoluut op vooruitgegaan. Verkrijgbaar in een korte en lange wielbasisvariant, met enkele of dubbele cabine en een scala aan andere carrosserieopties. Wij kunnen een Scudo leveren voor iedere onderneming. De Fiat Scudo is tevens met cabine voor personenvervoer leverbaar.

Fiat Scudo motoren

De Fiat Scudo kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 90 MultiJet
  • 130 MultiJet
  • 165 MultiJet

Welke Fiat Scudo kleuren kunt u bestellen?

U kunt de Fiat Scudo in alle fabriekskleuren bestellen. De volgende kleuren zijn leverbaar: Nizza Red, Banchisa White, Imperiale Blue, Line Blue, Onyx Black. Daarnaast heeft Fiat ook een serie metallic kleuren voor de Fiat Scudo: Kianos Blue, Golden White, Aster Grey, Alluminio Grey en Ferro Grey.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Fiat Scudo lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Fiat Scudo Lease actie »

Zelf uw Fiat samenstellen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”