Over de Fiat Scudo MPV

Het comfort van een MPV gestopt in een zeer praktische bestelauto. De nieuwe Fiat Scudo is er absoluut op vooruitgegaan. Verkrijgbaar in een korte en lange wielbasisvariant, met enkele of dubbele cabine en een scala aan andere carrosserieopties. Wij kunnen een Scudo leveren voor iedere onderneming. De Fiat Scudo is tevens met cabine voor personenvervoer leverbaar.

Fiat Scudo motoren

De Fiat Scudo kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 90 MultiJet
  • 130 MultiJet
  • 165 MultiJet

Welke Fiat Scudo kleuren kunt u bestellen?

U kunt de Fiat Scudo in alle fabriekskleuren bestellen. De volgende kleuren zijn leverbaar: Nizza Red, Banchisa White, Imperiale Blue, Line Blue, Onyx Black. Daarnaast heeft Fiat ook een serie metallic kleuren voor de Fiat Scudo: Kianos Blue, Golden White, Aster Grey, Alluminio Grey en Ferro Grey.

Fiat Scudo Actual, Basis en SX uitvoeringen leverbaar

De Fiat Scudo kan in Actual, Basis en SX uitvoeringen geleverd worden door onze Fiat Professional dealer Vireo Auto. Daarnaast zijn alle opties te bestellen. Naast het kopen van de Scudo kunt u bij Stern ook een lease, financiering of verzekering afsluiten. Ook zijn onderhoudscontracten en bedrijfswageninrichting mogelijk dankzij het uitgebreide Stern mobiliteitspakket. De Vireo Auto werkplaatsen zijn beschikbaar voor gespecialiseerd Fiat bestelauto onderhoud. Zo kunt u voor alle Fiat service terecht op één centraal adres van Stern. 

Fiat Scudo voorraad

Lease een Fiat Scudo bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Fiat Scudo verzekeringen

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Fiat Scudo financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Fiat Scudo schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Fiat Scudo privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Fiat Scudo service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Fiat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Fiat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Fiat Professional bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten