Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Over de Ford C-MAX

Ruimte en functionaliteit gaan hand-in-hand met de Ford C-MAX. Uitgerust met de meest geavanceerde technologie van het merk, verbetert u niet alleen uw rijervaring maar ook uw reiskosten. De Ford C-MAX rijdt namelijk verrassend efficiënt. Wilt u maximale ruimte voor uw familie, dan kunt u upgraden naar de Grand C-MAX met 7 zitplaatsen.

Meer informatie

Een exterieur dat elegantie uitstraalt: C-MAX

De Ford C-MAX is ruim en straalt daardoor juist meer elegantie uit. De trapeziumvormige grille onder de kleinere grille boven, zijn typisch Ford. Daarbij komen sportieve wielkasten, vloeiende koplampen en een dynamische motorkap. Kleine details die samen een auto maken waarin uw hele familie gezien mag worden.

Ruim en luxe interieur

Het interieur van de Ford C-MAX biedt een overvloed aan ruimte voor 5 personen of – met de Grand C-MAX – 7 personen. Lederen bekleding op de stoelen voor en achter, geaccentueerd door Ambient Lighting. U kunt het volledige accessoire-pakket bestellen bij onze Ford dealer. Zowel in de C-MAX als Grand C-MAX, kunnen passagiersstoelen volledig ingeklapt worden, zodat een enorme passagiersruimte ontstaat.

Efficiëntie en vermogen in de C-MAX

Ondanks het formaat van de C-MAX is de auto gewoon leverbaar met de prijswinnende Ford EcoBoost motor. Zowel de 1.0 als de 1.6 liter motoren kunnen besteld worden met de nieuwe Ford. Deze motoren winnen al jaren prijzen doordat ze tot wel 20% minder brandstof verbruiken ten opzichte van concurrenten met hetzelfde vermogen. Ook dieselrijders kunnen kiezen voor de Ford C-MAX en hem kopen met de krachtige Duratorq TDCi motor. Zeer zuinig en tegelijkertijd met een fijne, hoge respons.

Ford C-MAX kleuren die u kunt bestellen

De Ford C-MAX is in alle carrosseriekleuren te bestellen bij onze dealers. U heeft de keuze uit Blazer Blue, Frozen White, Race Red, Panther Black, Moondust Silver, Lunar Sky, Deep Impact Blue of Burnished Glow.

Ford C-MAX rijden? Wij helpen u verder

Nieuwsgierig of de Ford C-MAX de beste auto voor uw familie is? Stern helpt u graag verder via onze officiële Ford-dealer, Ardea Auto. Wij kunnen tevens een Ford C-MAX lease, financiering, verzekering of huur regelen. Dankzij ons landelijke netwerk hebben wij tevens een grote voorraad Ford occasions en gespecialiseerd C-MAX onderhoud is altijd mogelijk in de Ardea Auto werkplaatsen.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »