Deze auto is niet meer nieuw leverbaar en alleen nog als occasion verkrijgbaar.

Bekijk onze occasions »

Over de Ford C-MAX

Ruimte en functionaliteit gaan hand-in-hand met de Ford C-MAX. Uitgerust met de meest geavanceerde technologie van het merk, verbetert u niet alleen uw rijervaring maar ook uw reiskosten. De Ford C-MAX rijdt namelijk verrassend efficiënt. Wilt u maximale ruimte voor uw familie, dan kunt u upgraden naar de Grand C-MAX met 7 zitplaatsen.

Een exterieur dat elegantie uitstraalt: C-MAX

De Ford C-MAX is ruim en straalt daardoor juist meer elegantie uit. De trapeziumvormige grille onder de kleinere grille boven, zijn typisch Ford. Daarbij komen sportieve wielkasten, vloeiende koplampen en een dynamische motorkap. Kleine details die samen een auto maken waarin uw hele familie gezien mag worden.

Ruim en luxe interieur

Het interieur van de Ford C-MAX biedt een overvloed aan ruimte voor 5 personen of – met de Grand C-MAX – 7 personen. Lederen bekleding op de stoelen voor en achter, geaccentueerd door Ambient Lighting. U kunt het volledige accessoire-pakket bestellen bij onze Ford dealer. Zowel in de C-MAX als Grand C-MAX, kunnen passagiersstoelen volledig ingeklapt worden, zodat een enorme passagiersruimte ontstaat.

Efficiëntie en vermogen in de C-MAX

Ondanks het formaat van de C-MAX is de auto gewoon leverbaar met de prijswinnende Ford EcoBoost motor. Zowel de 1.0 als de 1.6 liter motoren kunnen besteld worden met de nieuwe Ford. Deze motoren winnen al jaren prijzen doordat ze tot wel 20% minder brandstof verbruiken ten opzichte van concurrenten met hetzelfde vermogen. Ook dieselrijders kunnen kiezen voor de Ford C-MAX en hem kopen met de krachtige Duratorq TDCi motor. Zeer zuinig en tegelijkertijd met een fijne, hoge respons.

Ford C-MAX kleuren die u kunt bestellen

De Ford C-MAX is in alle carrosseriekleuren te bestellen bij onze dealers. U heeft de keuze uit Blazer Blue, Frozen White, Race Red, Panther Black, Moondust Silver, Lunar Sky, Deep Impact Blue of Burnished Glow.

Ford C-MAX rijden? Wij helpen u verder

Nieuwsgierig of de Ford C-MAX de beste auto voor uw familie is? Stern helpt u graag verder via onze officiële Ford-dealer, Ardea Auto. Wij kunnen tevens een Ford C-MAX lease, financiering, verzekering of huur regelen. Dankzij ons landelijke netwerk hebben wij tevens een grote voorraad Ford occasions en gespecialiseerd C-MAX onderhoud is altijd mogelijk in de Ardea Auto werkplaatsen.

Ford C-MAX voorraad

Privé lease een Ford C-MAX

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Ford C-MAX

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Ford C-MAX bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Ford C-MAX

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Financier een Ford C-MAX bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford C-MAX

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Ford C-MAX

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten